- Konular
- 1,292
- Reaksiyon Skoru
- 119
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -355
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
"İlk televizyonda yayınlanan maçım Hugh Morris ileydi. Maç beni çok zorladı. Mean Gene, o geceki ilk galibiyetimden sonra benimle röportaj yapmaya çalışıyordu. Aslında benim asıl mutluluğum ringe çıkmaktı, ama bunu anlayamadı. Röportajı tek kelime etmeden terkettim. Ben ringte konuşurum. Mikrofonda değil. Benim sözlerim daha doğrusu şiddettir. "
"Steve McMichael, hep başarmak istediğim NFL'de başarılı olmuş bir spor adamıydı. NFL'den gelen en iri adamlardan biriydi. Onun için listemin başında o vardı. Eğer benimle uğraşmak istiyorsan ringe çıkmalısın. Mikrofonda değil, yemek masasında da değil."
"Benim girişim bana özel bir şey. Eşsiz bir şey. Onun için bana göre girişim mükemmel !."
"Özel hareketlerimde aslında beni yansıtıyor. Güç ve çevikliğim futboldan geliyor, o yüzden bunları özelleştirilmiş hareketlerle kombine etmek iyi bir fikirdi. Jackhammer fikri orijinal olarak 'Powerplant'teki eğitmen olan bir arkadaşımdan gelmişti. "Power Slam" ile "Vertical Suplex"in karışımı. Yani biraz eşsiz bir şey, çünkü artık insanlar fazla kullanmıyor bu hareketleri. Bu yüzden onu seçtim."
"Disco Inferno gibi herifler bu sporun yüz karası. İşin tiyatrosal kısmı. Fakat ben öyle değilim. Ben aksiyonum. Sırada o vardı."
"Bir çok karakter var. Bana göre Satürn, en büyüklerinden biri. Onunla olan kinimiz de benim kariyerimdeki dönüm noktalarından biri olmuştu. Dövüş sanatlarında çok tecrübeli biri . Şiddeti seven biri. Tek dezavantajı daha küçük ve daha az şiddetli."
"Raven ile olan maç gerçekten hatırlanmaya değerdi. Görev yine onu saf dışı etmekti. Ve kemer de bonus oldu."
"Benimle dalga geçen insanlarla uğraşmak çok zevkli bir şey. Böyle insanların kendilerini komik zannetmesi beni hasta ediyor. Ucuz kahkahalarla kendilerini bir şey sanıyorlar. Johnny Attitude, bunu yaptı ve benim zıpkınımın(spear) tadına baktı. Yine olsa yine yaparım, çünkü eğer benimle dalga geçiyorsan bunu ödersin. Bence yine de şanslı, çünkü hayatıyla da ödeyebilirdi."
"Konanla Baltimore'da olan güreşimizi hatırlıyorum. Onunla da ilgilendim ve ne yazık ki o da dayağı yedi. Kim olduğu, nerede ve ne zaman olduğu önemli değil. Aynı sonuca ulaşmak elimden gelen herşeyi yapacağım."
"Kevin Green, benim yakın arkadaşım olur. Kevin ve ben Los Angeles'tan tanıyoruz birbirimizi. Kevin ve ben güreşten önce de arkadaştık. İyi bir arkadaştır. Çünkü asla kimin sırtınızdan bıçaklayacağını bilemezsiniz. Çok az insan var gerçekten güvendiğim ve yardımına koşacağım. Kevin Green, NFL'de acemi yıllarımda bana çok yardımları dokundu. Ona her zaman saygım ve sevgim oldu. Yani Kevin Green'le uğraşanlar benimle uğraşır. Sanırım o gece de bunu kanıtlamış oldum."
"Herşeyden önce hayranlar beni ben yaptı. Başarıya gitmemde çok çeşitli faktörler etkili. Eğer hayranlar olmasa ben de bugün burada olmazdım. Ringteyken onları umursamıyorum, çünkü işime konsantre oluyorum. Ama bu, onları orada saymıyorum anlamına gelmiyor."
"Hogan ile Temmuz'da olan maçımız yine kariyerimin önemli noktalarından biriydi. Sadece ünvan şansı doğduğundan değil, sadece Nitro'da canlı olarak çıktığımdan da değil. Şu an yaşadığım memleketimde maça çıktım. Aynı eyalette Atlanta Şahinleri için de yıllarca mücadele etmiştim. O yüzden memleketimde, kendi insanlarım önünde olmak cidden hatırlanmaya değer bir şeydi."
"Aynı gece Scott Hall ile karşılaşmak biraz sürpriz oldu. Beklemiyordum. Ama ne pahasına olursa olsun, isterse tüm nWo ekibi ile karşılaşayım, o kemer benim olacaktı. Scott Hall, yoluma çıktı ve onu saf dışı ettim. Sırada sen vardın Scott ! O gece Hogan'a Jackhammer yaptığımda yeni bir başlangıcın başlangıcı yaşanıyordu. Bana göre o geceden sonra gerçek anlamda bir profesyonel güreşçi gibi yaşamaya başladım. Ağırsiklet dünya şampiyonu olmak çok güzel bir şey, ama onunla birlikte omularınıza ağır sorumluluklar alıyorsunuz. Yaklaşık bir kaç senedir bu oyunun içinde olmama rağmen, hala çok şey öğreniyordum. Bir çok insan yardımcı oldu. Bir çok insan da kemerime göz koydu."
"DDP'ye yardım için koştuğumda aslında amacım ona gerçekten yardım eli uzatmak değildi. Sadece bir kurbanı, canilerin elinden kurtarmaktı. Aslında kendimi işleri düzeltmeye adadım. Kim olursa olsun, doğru dürüst güreşmeliydi. ***şuma gitmeyen bir şey gördüğümde, onu düzeltmeye çalışıyordum."
"Battle Royal, işleri düzene koymaya yardımcı oluyor. Özellikle bütün rakipleri bir ring üzerinde yakalıyorsunuz. O gece baştan sona tüm nWo'yu ezmek benim görevimdi. Tek tek yaptım, ama nasıl yaptım, ne hissettim hatırlamıyorum. Tek bildiğim yaptığımdı. Gecenin sonunda Giant ile olan tecrübe ve onu havaya kaldırmam. Kendimle gurur duydum. Hatırlamıyorum. Bir anlık tansiyon. O yüzden tek hatırladığım; 1-2-3. Kemer yine bende kalmıştı."
"Oduncu(lumberjack) maçı da benim için farklı bir tecrübeydi. Ring dışında tüm nWo hazırda bekliyordu. Kırmızı-siyah yahut beyaz-siyah benim için farketmez. Arkamdan birisi sandalye ile vurmuştu. Arkama dönüp baktığımda onun Kevin Nash olduğunu gördüm."
"Benim için gelecek henüz yazılmadı. Benim geleceğimi sadece tanrı bilebilir(Goldberg, bu demeçten yaklaşık 5 sene sonra güreşi bıraktı. Anlaşılan bu kez sırada o vardı.)."