- Katılım
- 6 Ara 2009
- Konular
- 1,292
- Mesajlar
- 6,622
- Reaksiyon Skoru
- 119
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- Yaş
- 40
- MmoLira
- -355
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
10-) Wendi - Girls Just Wanna Have Fun : Şarkı orijinal olarak Cyndi Lauper tarafından seslendirildi ve bestelendi. 1980'lerin ortasında dünya müzik listelerinde aylarca bir numarada kaldı. O zamanlar müzik haklarını almak kolay olacak ki, WWF bu şarkıyı ünlü divası Wendi için kullanmaya başladı. Hatta dönemin hikayelerinde bir çok kere Cyndi Lauper, ring kenarında Wendi'ye menejerlik ve yardımcılık yaptı. Şarkı WrestleMania 1'de de kullanıldı. Şarkı, bir genç kızın hayatı tiye alışını ve hayatın fazla ciddiye alınmaması gerektiğini konu ediyor.
9-) WWE - Bill Goldberg : Şarkının orijinali WCW'ye aittir. Bill Goldberg, 2003 yılında WWE'ye geldikten sonra WWE Müzik Departmanı, şarkının orijinal versiyonu üzerinde fantastik oynamalar yaparak en son halini verdi. Eklenen perküsyonlar, violin & cello tipi orkestra çalıgıları Goldberg'e gerçek bir heybet kazandırdı. Şarkı iyi dinlenildiği takdirde arka fondaki gitar sesinin şarkıyı ne denli olumlu etkilediği görülecektir. Kullanılan bando basit ve bir o kadarda en geçerli ritimdedir. Sonuç olarak müziğin, bir güreşçinin vizyonunu nasıl etkileyebileceğinin bir göstergesidir.
WCW - Lex Luger : WCW'nin özellikle müzik departmanı çok başarılı işler çıkarmıştı. Belki bunda Ted Turner'ın geniş medya ağınında etkisi vardı ama müziklerin güreşçilere uyumu tartışmasız iyiydi. WWF'ten ayrıldıktan sonra WCW'ye gelen ve kısa bir süre sonra Dünya Şampiyonu bile olan Luger, bu temayı kurt sürüsüne girmeden önce kullandı. Aslında şarkının diğer bir ilginç tarafı 'Nitro' atmosferine yakışan bir yapıda olması. Klasik bir Hard-Rock. Her ne kadar sahibine pek uğur getirmediysede hala zevkle dinlenebilecek bir şarkı.
7-) The Rock (Versiyon 6) : Belki de profesyonel güreş tarihinde teması üzerinde en fazla oynama yapılan güreşçi. Toplam temalarının sayısı On üçleri bulan adam. Her ringe çıkışı ayrı bir müzikle neredeyse. Fakat bunlardan en iyisi 1997 - 2000 arası kullandığı altıncı versiyondur. Sebebi ise basit ritimlerin, basit vokallerin, basit altyapının Rock'ın karizması ile birleşince yarattığı müthiş sentez. Melodi kulağınıza çok tanıdık geliyor. Rock'ın stüdyoda kayda alınan ve ayrıştırılan " Do You Smell What The Rock Is Cookin'? " , " Rock Says; Know Your *** Role ! " replikleri onu kısaca özetliyor. WWE'nin adeta yoktan var ettiği harika bir çalışma.
6-) WCW - nWo Wolfpac : Grubun kendisi gibi gizemli bir şarkı. Gizemi sözlerinde yahut müziğinde değil fakat tarzında. nWo Wolfpac gibi güreşçilerinin tümü beyaz olan bir takımın neden 'Rap' tarzı bir giriş müziği seçtiği meçhul. Fakat kurucu üyelerinden bazılarının latin ve diğerlerininde orta ve batı eyaletlerden gelmiş olması biraz anlam veriyor. 2Pac ile Wolfpac arasındaki benzerlikde bu seçime yol açmış olabilir. Genel olarak grupta bir 'gangsta' havası hakim olduğu için tarzı kabul edebiliyoruz. Amatör kişiler tarafından seslendirildiği kesin ama yine de "Sweeeettt !!!".
5-) Hulk Hogan - Real American : Hogan efsanesinin gelmiş geçmiş kullandığı en iyi giriş müziği. Şarkı esasen Hogan için yapılmadı. Orijinal olarak 80'lerin ortasından tatlı bir pop-rock şarkısı. Hulk Hogan'ın ulusal bir kahraman adledildiği yıllardan kalma bir tema. Özellikle Andre The Giant ile olan kinlerde çoğu kez kullanılan bu şarkı hadiseye ekstra bir gerçeklik kazandırmada üstüne düşen görevi kusursuz yapıyordu. Şarkı, bol bol seksenlerin klasik rock ritimlerini ve vokallerini yansıtıyor. Normal olarak arabanızda giderken bile dinleyebileceğiniz bir şarkı. Şarkının ismi "Gerçek Amerikan" olsa bile sözleri özgürlük, eşitlik ve bireysel hakları konu alır. O yüzden gönül rahatlığıyla dinleyebilirsiniz.
4-) Motorhead - The Game : "Biz, bizi dinleyenlerde güreşiyor hissi yaratıyoruz." diyor Motorhead vokalisti Lemmy. Doğruda diyor. Zira Motorhead, yetmişlerin ortasından buyana Punk ile Heavy-Metal'i birleştirip Motor müziği olarak bize sunan efsane bir gruptur. Günümüzün bir çok rock grubu onlardan etkilenmiştir. Eşi benzeri olmayan bir tarzları vardır. Triple H'in sakatlıktan dönüşüne yeni bir şarkı düşünülüyordu. O yüzden HHH, Motorhead benzeri bir müzik istediğini beyan etti. Ardından şarkıyı direkman Motorhead'in seslendirmesi kararlaştırıldı ve hemen bağlantıya geçildi. Hatta önceleri Triple H'in de bazı bölümlerde seslendirme yapacağı söylendi ama bu olmadı. Sonuçta ortaya bu nefis ve adamın kanını hızlandıran çalışma çıktı. Lemmy, bir röportajında şöyle diyor; "Biz aslında sizin kulaklarınızı incitmek istemiyoruz. Onları parçalamak istiyoruz ! ."
3-) WWE - The Undertaker : İlk dinlediğinizde size normal bir efekt müziği gibi geliyor. Eğer sürekli dinlemeye devam ederseniz harika bir melodinin farkına varıyorsunuz. Bir de gözlerinizi kapatırsanız kendinizi bir şatoda falan düşünmemeniz için hiçbir neden yok. WWE'ye kocaman tebrikler. Tarihin en iyi giriş müziklerinden birisi. Bunun üzerine de çok oynama yapıldı ama hiçbirisi ilkinin tadını vermedi.
2-) Disturbed - Broken Glasses : Türkçesi patlayan camlar. Kim olabilir ? Tabi ki Austin. Yine bir güreşçiyle bütünleşen nadir temalardan biri. Aslında şarkı ilk yaratıldığında günümüz versiyonundan farklıydı. 'Rage Against The Machine' grubunun bir şarkısından esinlenilerek yapıldı. Hatta WrestleMania 17'de Disturbed grubu tarafından canlı olarak da seslendirildi. Sonuçta teksas çıngıraklı yılanına müthiş yakışan bir şarkı.
1-) Shawn Michaels - Sexy Boy : İşte bir marka böyle yaratılır. Kendi kendini pazarlamak buna dense gerek. Rockers'dan ayrıldıktan sonra menejeri Sherri ile bu şarkıyla ringe gelirdi. Şarkıdaki kadın vokallerini seslendiren Sherri'nin "Ahh! Ah! Shaawwnnn !" çığlıkları içinde şarkısını söyleyen bu eğlenceli adam bir anda bütün tabuları ayağıyla dağıtıp, ezdi geçti. Alışılmadık girişi, televizyonlarda (Elvis Presley'den sonra) pek görülmeyen çılgın hareketleri, seksi dansları, yakışıklılığı ve karizmasına %100 kendi seslendirdiği müziğini de ekleyerek kariyerine kafadan bir on yıl garantilemişti. Nitekim öyle de oldu. Bravo seksi oğlan !


