noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

John Cena Ringde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rap-Cowßoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

RRRRRRRRRRRRRRR !Your time is up, my time is now.You can't see me, my time is now.It's the franchise, boy I'm shinin now.You can't see me "MY TIME IS NOW !"Şarkı çalar ama kimse ortalıkta yoktur.Ringin içine bir şapka uçar ve seyircilerin arasından Cena koşarak gelir.Tabii t-shirt'ünü seyircilere armağan ederek :) Ringin içinde şunları söylemeye başlar:

Nasılsınız ? Size değil en büyük dostlarım olan hayranlarım ! Sürekli birbirine meydan okuyup tag team şampiyonluğu için çırpınanlara bu..Nasılsınız ? İçinizde bir kıvılcım cesaret bir villa yangını kadar korku var bunu biliyorum.Ucuz suzukilerinize binmiş buraya gelip herkese hava atıyorsunuz.Bakalım bugünki "WRESTLEMANIA"'da..Tag Team Şampiyonluğunu aldığımız zaman.Suzukileriniz size bir hava,bir artistlik kazandıracakmı ? Bunu tüm Cenation alemi merak ediyor.Burdaki tüm Cenation destekçisi kardeşlerim ve BlueNight merak ediyor.Bunu HHH ile Batista merak ediyor.Kane merak ediyor.Kısacası herkes.Sizin o yüzü kızarık durumunuzu görmeyi tüm W-W-E Evreni Merak Ediyor.Ama ben.Ben merak ediyormuyum ? "HAYIR"Çünkü biliyorum.Sizin o halinizi biliyorum.Hiç uzatmadan konuya girelim.Size Tek bir kelime yeter.Aşağı bakın:

BlueNight

Son zamanlardaki dalma olayına çözüm.

Dalma olmayacak.

Birden Etraf Kıııp kırmızı olur :P

Ve kane geLir ..

Evet Sevgili Dostlarım .. Sakatlığımdan dolayı tag team maçından cıktım .. (xD) ama sizin destekciniz olucam.. Herkes BlueNight Gücünü Tadıcak..!

Sakatlıkmı ?

Torres seni world tag team championship kemeri için kadro dışı bıraktım diyemi bunu yapıyorsun ? Lütfen trip yapma kanka :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri