Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Eved Toplam 18 Edit Satıyorum. TURKSEL Kontorle Tanesı 15TL Veya Turkte Cok Guzel Çara Vercem Bana Burdan Yada oyundan kahraman063 Her Zaman Açığımdır. Resimleri Koyamadım Ama Gostercem Beyler + TKS Hiç Bi Sorun Olmaz Beyler Oyun Cok Sıktı. EDİTLERI SATCAM Tanesi 15 tl den
1.KİRİTİKLİ KUPE 2.edit mek 3.edit çakram4.edit kutsal5.edit zekalı krtıklı buyu hızlı zırh6.edit kılıç bıcaklı turkoaz 7.edit buyu hızlı kolye8.edit buyu hızlı kask9buyu hızlı papuç 10. ya COK VAR BAYA SAYAMADIM
AMA OYUNDAN BANA UGLAŞABİLİRİİN ACİL SATILIKM BUNLAR VE + 48 EDİT VAR 48 EDİTE TE TURKTE 88 LVL CAR ARIYORUM ONA GORE BEYLER
1.KİRİTİKLİ KUPE 2.edit mek 3.edit çakram4.edit kutsal5.edit zekalı krtıklı buyu hızlı zırh6.edit kılıç bıcaklı turkoaz 7.edit buyu hızlı kolye8.edit buyu hızlı kask9buyu hızlı papuç 10. ya COK VAR BAYA SAYAMADIM
AMA OYUNDAN BANA UGLAŞABİLİRİİN ACİL SATILIKM BUNLAR VE + 48 EDİT VAR 48 EDİTE TE TURKTE 88 LVL CAR ARIYORUM ONA GORE BEYLER Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)