Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kupa değil yıldız verin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iNSoMNiaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 164

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cimbom`da Fatih Terim, altyapının başındaki Müfit Erkasap-Fatih İbradi ikilisine “Sizden şampiyonluk kupası değil, her yıl A Takım`da oynayacak en az bir oyuncu istiyorum“ dedi!

HTSPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, altyapıdan yetişen ve uzun yıllardır sıranın kendisine gelmesini bekleyen genç Semih Kaya`nın, oynadığı Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında gösterdiği performansın ardından, diğer genç yıldız adaylarını da kazanamak için alışmalarını hızlandırdı.

Florya`ya gelir gelmez eski yardımcısı Müfit Erkasap`ı ile Fatih İbradi`yi altyapının başına getiren ve 1996-2000 yılları arasındaki planlamayı yeniden başlatan teknik adam, o yıllarda Emre Belözoğlu, ve Fatih Akyel`i takıma kazandırmış, sonraki senelerde parlayan Sabri de alt yapıdan gelen son isim olmuştu.

Uzun yıllardır Arda Turan, Aydın Yılmaz, Emre Çolak ve Semih Kaya dışında A takım seviyesinde oyuncu çıkaramayan altyapı, Terim`in göreve gelmesiyle yeniden eski düzende çalışıyor.

BANA KUPA DEĞİL, OYUNCU VERİN
Fatih Terim`in altyapı sorumluları ile yaptığı ilk toplantıda, geçmişteki başarıya imza atan sözlerini tekrarlayarak, “Sizden şampiyonluk kupası değil, her yıl en az 1 tane A Takım`da oynayabilecek oyuncu istiyorum“ dediği ve altyapıdaki tüm oyunculara da bu hedefin aktarıldığı öğrenildi.

Erkasap ve İbradi ile yeniden eski düzenine girmeye başlayan altyapı, yıldız adaylarını da Terim`e göndermeye başladı. Milli maçlar için verilen arada Benfica ile bir hazırlıkmaçı yapacak G.Saray`ın kadrosuna takviye olarak A2 Takımı`ndan Barış Gök, Mertan Caner Öztürk, Mert Çetin, Berkin Aslan, Hüseyin Tokmak, Bilal Özhan ve Berk İsmail Ünsal vitrine çıkan ilk isimler oldu.

Bu genç oyuncular Terim`in gözüne girmeyi başarırlarsa, ilerleyen dönemlerde de daha sık A Takımla çalışacakları öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri