HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
//edit.
Konunuzda Virüs Bulunmakta. Her Virüs Zararlıdır. TurkMMO forumuna Hakaret Etmek Yasal Suçtur Şuandan İtibaren Gerekli İşlemler Yapılacaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Yha ama arkiler ben okadar uraştım resimleri falan uploadlar hatta yanlış çıktı yeniden yukledim 2 saatimi almış 1 virüs var en anlamsız virüs tarayıcısında oda kodlamanın virüsü zararsız bn messertinkini okudum stylewar bazı virüsler iidir yazıodu bnde bişi olmaz die paylaştım şimdi 2.2.7 yi bir başkası yazcak hiçbir konum sabitte deil zaten hem istemiomda teşekür yeter kendi agzıyla yazmış bazı virüsler zararsızdır diye şu messert in konusuna inanmassanız messertin ibot konusunun yorumlarını gezin!
StyleWaR
StyleWaR
Hatırlatmak İsterim Eski Konuları Portlanınca Yönetici/Moderator bundan Sorumlu Degildir Konu Madem Güncelleşti Düzeltiriz Sorun Degil.O zaman Moderator Ve Bölüm Editörü Degildim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)