HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
LonelyDay diye bir deneme mod yanlışlıkla konumu kilitledi isterseniz sorabilirsiniz sonra konuyu başka yere taşıdığı içinde konuyu tekrar açamadı iş benden geçti artık şunla görüş dedi mesaj atıyorum 2 saattir cevap yok
Deneme Mod adı üstünde anladık hata yapabilir ama neden yaptığı hata için düzeltmeye çalışmadığını anlamadım bir ilgilenirmsiiniz?
Deneme Mod adı üstünde anladık hata yapabilir ama neden yaptığı hata için düzeltmeye çalışmadığını anlamadım bir ilgilenirmsiiniz?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba yigit590 ;
TurkMMO Yönetim Üyesi İle İlgili Sorunlarınızı Özel Olarak admin 'e Bildirmenizde Ricada Bulunur
Merhaba yigit590 ;
TurkMMO Yönetim Üyesi İle İlgili Sorunlarınızı Özel Olarak admin 'e Bildirmenizde Ricada Bulunur
Merhaba yigit590 ;
KatılıyorumMerhaba yigit590 ;
Evet. Ayrıca LoneLyDay konuyu taşımışsa iş ondan geçmiş demektir çünkü taşıdığı yerde yetkisi yoktur. Bu yüzden bölümün editörüne veya bir s.mod a ulaşabilirsin. İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)