noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fatal error: Call to undefined method MYSQL_DB::modifyEnforce() Hatası Yok! [TR]avian

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkanturk12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 919

furkanturk12

Level 6
TM Üye
Konular
153
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[TR]avian | Kolay (40.000x) ve Zor (10x) seçeneğiyle.. - 0 Lag & 0 Loss Garantisi

Oyunumuz Travian KLASİK , %90 Türkçe ve kapanmama garantilidir. Oyun kapanırsa ücretli hosting'e geçilecektir. Oyuncu sayısına göre her iki servere GM alımı olacaktır. Herkesi beklerim !. Hiç kasmaz gereksiz dosyalar kaldırılmıştır. BAZILARI GİBİ DİREK ATMIYORUZ MEMNUNİYET İÇİN ÜZERİNDE OYNAMA YAPIYORUZ VE EMEĞEDE SAYGI DUYUYORUZ. Herkesi küçüklü büyüklü bekliyoruz. Bazıları Fatal error: Call to undefined method MYSQL_DB::modifyEnforce() hatasını çok oyuncu olmasına bağladı ama alakası yok. Ben düzelttim ve kaç kişi olursa olsun o hatayı vermiyor. KOŞUNNNN!!.. :) :)

GM ALIMI OLACAKTIR!! YARIM SAATTE BİR MADALYA DAĞITILACAKTIR.!!

Site :

Kolay Server :

Zor Server :

Haritada Bug Var ! Köylerin Üzerine Geldiginde Hiçbirşey Göstermiyor Kiminmiş Neymiş İllaha Tıklıycan Düzelt !

Sus lan benim ağzımı açtırtma.. Biz en azından yapıyoz siz oturup artislik yapıyonuz milletee!!!

Zor server çok tercih edilmez. 10x oynamaktansa gider 3x oynarım daha iyidir :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri