- Konular
- 153
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[TR]avian | Kolay (40.000x) ve Zor (10x) seçeneğiyle.. - 0 Lag & 0 Loss Garantisi
Oyunumuz Travian KLASİK , %90 Türkçe ve kapanmama garantilidir. Oyun kapanırsa ücretli hosting'e geçilecektir. Oyuncu sayısına göre her iki servere GM alımı olacaktır. Herkesi beklerim !. Hiç kasmaz gereksiz dosyalar kaldırılmıştır. BAZILARI GİBİ DİREK ATMIYORUZ MEMNUNİYET İÇİN ÜZERİNDE OYNAMA YAPIYORUZ VE EMEĞEDE SAYGI DUYUYORUZ. Herkesi küçüklü büyüklü bekliyoruz. Bazıları Fatal error: Call to undefined method MYSQL_DB::modifyEnforce() hatasını çok oyuncu olmasına bağladı ama alakası yok. Ben düzelttim ve kaç kişi olursa olsun o hatayı vermiyor. KOŞUNNNN!!..

GM ALIMI OLACAKTIR!! YARIM SAATTE BİR MADALYA DAĞITILACAKTIR.!!
Site :
Kolay Server :
Zor Server :
Oyunumuz Travian KLASİK , %90 Türkçe ve kapanmama garantilidir. Oyun kapanırsa ücretli hosting'e geçilecektir. Oyuncu sayısına göre her iki servere GM alımı olacaktır. Herkesi beklerim !. Hiç kasmaz gereksiz dosyalar kaldırılmıştır. BAZILARI GİBİ DİREK ATMIYORUZ MEMNUNİYET İÇİN ÜZERİNDE OYNAMA YAPIYORUZ VE EMEĞEDE SAYGI DUYUYORUZ. Herkesi küçüklü büyüklü bekliyoruz. Bazıları Fatal error: Call to undefined method MYSQL_DB::modifyEnforce() hatasını çok oyuncu olmasına bağladı ama alakası yok. Ben düzelttim ve kaç kişi olursa olsun o hatayı vermiyor. KOŞUNNNN!!..

GM ALIMI OLACAKTIR!! YARIM SAATTE BİR MADALYA DAĞITILACAKTIR.!!
Site :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kolay Server :
Zor Server :
- Konular
- 153
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
...
- Konular
- 55
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Haritada Bug Var ! Köylerin Üzerine Geldiginde Hiçbirşey Göstermiyor Kiminmiş Neymiş İllaha Tıklıycan Düzelt !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)