kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hoşçakal Turkmmo!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4n4nca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 462
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Saçma bir konu bence kardeşim, kusura bakma fakat bunun bizim yönümüzden kutlanacak bir tarafı yok.Ayrıca eyer bu forumda birşeyler haketmek istiyorsan çalışacaksın ;) nedemişler ; ne kafar ekmek, o kadar köfte.

Real hayatında başarılar.

:rolleyes:

Sadece yorum post kasmak amacı açılmış bir konu :) yazım bir kere yanlış açtığın konuda sebebi yazmışşın ? yanlış anlama ama bu forum baya bir gelişti eski forumlarda 20 50 konu arası açarsan mod'luk alıyordun :) eski forumcular bilir burda 50 konu açdın ama hanqileri işe yaradı ?? sölermisin yada şöle diyim bir moda yada normal bir usere konuma yorum atarmısın gibi saçma yazılar yazıp sakın dmee bana işe yaradı bu konular :) neyse lafı develemeye qerek yok Real'de başarılar dicem ama tekrar sosyal sitelerinde olucan ? :)

Saçma bir konu bence kardeşim, kusura bakma fakat bunun bizim yönümüzden kutlanacak bir tarafı yok.Ayrıca eyer bu forumda birşeyler haketmek istiyorsan çalışacaksın ;) nedemişler ; ne kafar ekmek, o kadar köfte.

Katılıyorum.

Ama yeri burası değil bildiriyorum. :rolleyes:

Gereksiz Bir Konu Alın Teri Dökmeden Birşey Elde Edemessin Bu Sana Reel Hayatındada Bir Tavsiyem Olsun.

Real hayatta başarılar ne demek arkaşlar biri bana açıklayabilirmi?türküz ulan biz türküz anladınızmı real hayat ne demek arkadaşım ? ingilizce ve türkçe bir kelime bunlar saçmaladınmı sen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri