SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Çarım Bugta mı Kaldı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madaforce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar,ben TR1'den ╔•►GOÐFΛTHΞЯ◄•╗ bir eşeklik ettim bot kullandım ertesi gün ise belli bir tarihe kadar hesabım engellendi.Banned'ın son bulacağı tarihte üyeliğime girdim.Doğrulama kodu istedi girdim ancak beni ana sayfaya yönlendirdi tekrar girdim tekrar doğrulama kodu istedi en az 20-30 kere yapmısımdır ancak bir türlü hesabıma giremedim.Global avrupada veya başka serverdeki çarıma girebilmeme rağmen TR1'deki (Bot kullandığım) üyeliğe girmiyor.Acaba bugda mı kaldı ? Varsa bi bilginiz yardım ederseniz çok sevinirim burdan arkadaslara söylüyorum ASLA BOT KULLANMAYIN BEN YANDIM SİZDE YANMAYIN !

Ha bu arada hatanın videosunu çektim buyrun link.

Umarım bilginiz vardır
İyi günler..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,ben TR1'den ╔•►GOÐFΛTHΞЯ◄•╗ bir eşeklik ettim bot kullandım ertesi gün ise belli bir tarihe kadar hesabım engellendi.Banned'ın son bulacağı tarihte üyeliğime girdim.Doğrulama kodu istedi girdim ancak beni ana sayfaya yönlendirdi tekrar girdim tekrar doğrulama kodu istedi en az 20-30 kere yapmısımdır ancak bir türlü hesabıma giremedim.Global avrupada veya başka serverdeki çarıma girebilmeme rağmen TR1'deki (Bot kullandığım) üyeliğe girmiyor.Acaba bugda mı kaldı ? Varsa bi bilginiz yardım ederseniz çok sevinirim burdan arkadaslara söylüyorum ASLA BOT KULLANMAYIN BEN YANDIM SİZDE YANMAYIN !

Ha bu arada hatanın videosunu çektim buyrun link.

Kodu Yaz Enter'a Bas Ok Tuşuna Basma 2-3 Kere Dene Girer

Umarım bilginiz vardır
İyi günler..

Kodu Yaz Enter'a Bas Ok Tuşuna Basma 2-3 Kere Dene Girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri