Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

bildirimle alakalı bilgi,yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan falcon71falcon71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 243
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ben bu pvp ye yeni başladım.Bildirimler ne kadar sıklıkla kontrol ediliyor merak ediyorum.Daha önce oynadığım sözüm ona en iyi pvp serverlerde 3 ay bekleyen hatta 7 ay olduğu halde onay bekleyen bildirimlerim var.Forumları inceledim, 1 ile 2 gün bekleyenler var.Eğer doğru ise bence mukemmel 7 ayın yanında, üstelik bayram üzeri 2 gün bekleniyorsa şimdiden sevindim.Bekleyen arkadaşlar kusura bakmayın şahsım adına sevindim.

Ben bu pvp ye yeni başladım.Bildirimler ne kadar sıklıkla kontrol ediliyor merak ediyorum.Daha önce oynadığım sözüm ona en iyi pvp serverlerde 3 ay bekleyen hatta 7 ay olduğu halde onay bekleyen bildirimlerim var.Forumları inceledim, 1 ile 2 gün bekleyenler var.Eğer doğru ise bence mukemmel 7 ayın yanında, üstelik bayram üzeri 2 gün bekleniyorsa şimdiden sevindim.Bekleyen arkadaşlar kusura bakmayın şahsım adına sevindim.

Hafta sonları 24 saate yakın gecikmeler oluyor. Bunun dışında, gün içerisinde kontrol ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri