emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

LaNeDLy1SuRa Hakkında Tutanağım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşımdan tam 2 gündür ne bir haber ne de bir ses alıyorum. MMoMT2 Destek Sistemi bu konu hakkında YETERSİZ KANIT! Diyerek geçiştiriyor. Bende affedersiniz eşşeğimi sağlam kazığa bağlamayı severim.. Onun için bu gün hiç uyumadım ve 20 lira bile olsa başka arkadaşlarımın canının yanmasını istemediğim için 5 Saat boyunca kafamı kaldırmada tutanak doldurdum. Şimdi "İzmir Adliyesi"ne şikayet tutanağımla beraber gidip bu tutanağımı sunucam. Atamız "Dünyanın fiilen bir yerinde rahatsızlık varsa "Bana ne " dememeliyiz. Böyle bir rahatsızlık varsa tıpkı kendi işimizde olduğu gibi onunla ilgilenmeliyiz." demiştir. Gerçekten çok düşündürücü bir söz fakat ben düşündüm. Arkadaşlar, sizlerde hakkınızı aramaktan çekinmeyin!

-TUTANAK-

İZMİR ADLİYE SAVCILIĞINA

Müşteki : Sergen Öztürk (1027 Sk - 124 Blok - Katİ=5 - Daire=26 - Palmiye Apt. Evka-4 / İzmir)
Sanık : -
Suç Tarihi : 07.11.2011
Yapıldığı Yer : İnternet Üzeri (Metin2)

Olaylar :
MMoMT2 Serverinde oynamış bulunduğum "JusiFeRTM" isimli hesabımda kontör karşılığında ticaret yapacağım kişi "LaNeDLy1SuRa" isimli kişiyle anlaşıp, her türlü fotoğraf ve bir çok kanıtı bulunan bu dolandırıcılık olayını bilgilerinize arz ederim.

Kendisi oyun üzerinden dolandırıcılık yaptığı ve buna dair kanıtlar bulunduğu bilginize.

Madde 158 - (1) Dolandırıcılık suçunun; Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle, işlenmesi hâlinde, iki yıldan yedi yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur. (Ek cümle: 29/06/2005-5377 S.K./19.mad) Ancak, (e), (f) ve (j) bentlerinde sayılan hâllerde hapis cezasının alt sınırı üç yıldan, adlî para cezasının miktarı suçtan elde edilen menfaatin iki katından az olamaz.

Müşteki (Sergen ÖZTÜRK)

Saygılarımla.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Para Kazanmak Okadar Kolay Değil 20 Lira Kazanmak Harcamaya Benzemez. Kazanınca Anlarsınız Ve Çalışanlar Ne Kadar Zor Olduğunu Anlarlar. Herkes Birine Güvenmek İster Fakat Sonu Böle Biterse Bende Aynısını Yapardım. Kolay Gelsin İnsallah Kazanırsın Demiycem Kazanırsın Haklısın Sonunda Kadar Git Kardeşim...
harbiden oha abartmssn bence zaten böle bir şikayt warsa 18 yas altında oldgu ıcın ceza almaz ki mmomt2 ekibi yetrsz kanıt dıorsa öyledir. bu arada arkdaslar kontör vs. gibi şeylerle ıtem almanızı tvsıye edmıorm çogunlukla kandrlrsnz. eger dogrysa bu ve suç duyursu ypdysan blmm artk ama buna kmse ınanmz dym sana bnde böle doldrm bişiler koyrm foruma :d. bize damgalanms kagdı resmını göstrrsn işde ozmn drum cıddıdr.

Kardeşim benim, attığı mesajlar ve istediği istek telefonumda yaşım reşit orasını merak etmeyin. Ben 20 liranın peşinde değilim daha öncede yaptığı iddia ediliyor. Ben sadece başkalarının canı yanmasın diye böyle bir şey yaptım. Benim amacım o 20 lirayı almak değil, ben hakkımı helal etmedim oldu bitti, amaç başka arkadaşlarım dolandırılmasın...

Damgalanmış kağıt mahkeme sonuçlandıktan sonra çıkar, ben avukatla yapmadım, tutanak tuttum ve teslim ettim. Kağıdıda, sonuç geldiği zaman gösteririm..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri