HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ;
Sw sahibi olup konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaslar için ücretsiz olarak auto pack yapıyorum.... serveri için auto pack yapılmasını isteyen arkadaslar konu altından istek yaparlarsa yeterlidir.... auto pack için birinci şart hostunuzun sınırsız trafikli olmasıdır.... server sahibi arkadaslar packlerini upload edip, konu altına istek yaparlarsa (pack linki ile beraber) maksimum 1 gun içerisinde teslim ederim.....
Sw sahibi olup konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaslar için ücretsiz olarak auto pack yapıyorum.... serveri için auto pack yapılmasını isteyen arkadaslar konu altından istek yaparlarsa yeterlidir.... auto pack için birinci şart hostunuzun sınırsız trafikli olmasıdır.... server sahibi arkadaslar packlerini upload edip, konu altına istek yaparlarsa (pack linki ile beraber) maksimum 1 gun içerisinde teslim ederim.....
arkadasım linkine bakıyorum ancak bu bir subdomain sanırım.... subdomainde ftp bağlantısı yapılamadığı için buna kurulum yapmak mumkun değil... eğer subdmoain olmayan bir adres verirsen SINIRSIZ TRAFİKLİ!! kurulum yapmam mumun olur... yani kısacası sınırsız trafikli bir host satın alman gerekiyor... yapabilmemiz için...
1 hafta sonra alıcam kardeşim sınırsız trafikli ekler misin? eray_asa@hotmail.com ayrıca msnden öğretir misin?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)