mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Modern Warfare 3 Aldım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayberkb13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 233
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Hayırlı Olsun Kardeim İnternetten İndirmek ile Oyunu ALmak Arasında Çok Fark Var Assassin Creed Sersini Satın Aldım İnternetten İndirmek Varken Ama SATIN ALANLARA SANA VERİLEN GİBİ KOCAMAN BİR KUTU HEDİYE VERİYORLARDI BNDE ALDIM VEDE ONLİNE OYNAMA AVANTAJI ÖZEL GÖREVLER ÖZEL KARAKTERLER Fln Vardı İnternetten İndirilnede Bunarın Hiç Biri Yoktu VE Özellikle Online Oynuyamıyordun.. :) Yhani En İyisini Yaptın =)

Hayırlı Olsun Kardeim İnternetten İndirmek ile Oyunu ALmak Arasında Çok Fark Var Assassin Creed Sersini Satın Aldım İnternetten İndirmek Varken Ama SATIN ALANLARA SANA VERİLEN GİBİ KOCAMAN BİR KUTU HEDİYE VERİYORLARDI BNDE ALDIM VEDE ONLİNE OYNAMA AVANTAJI ÖZEL GÖREVLER ÖZEL KARAKTERLER Fln Vardı İnternetten İndirilnede Bunarın Hiç Biri Yoktu VE Özellikle Online Oynuyamıyordun.. Yhani En İyisini Yaptın =)

Teşekkür Ederim,Kardeşim Evet Oyunun Orjinalini Aldığında Hediyeler Ve Daha Değişik Özellikler Kullanıyorsun Yanında Bunun ßattlefield 3'te Aldım.Harikaydı Asas Çıksın Onuda Alcam =) Yakında 5.Bilgisayarımı Alıyorum.Belirtmek İsterim Burda .=)

Teşekkürler Herkeze Güncel .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri