mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Modern Warfare 3 Aldım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayberkb13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 233
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bugün Çıkan Modern Warfare 3 Oyununu Bugün Satın Aldım,Kapış Kapış Gidiyordı,ßayramda Ve Halen Yurt Dışında Olduğum İçin ßayramıda Ve Oyunumuda Burda Aldığım İçin Çok Mutluyum,Modern Warfare 3 Dışında Birkaç Şey Daha Aldım.

Modern Warfare 3 Oyun Kurulum DvD'si + Steam Online Oynama.

Oyunu Aldığımda Altta Bulunan Hediyeler Verdiler Kocaman Bi Kutu Demiyimde Black Ops'u Alanlar Bilirler,Onun Gibi Bi Kutuda Verdiler.

Modern Warfare 3 Oyun Operation Kingfish Filmi DvD'si,
Modern Warfare 3 Soap MacTavish Yüz Şekli Mankeni,
Modern Warfare 3 Captain Price Yüz Şekli Mankeni,
Modern Warfare 3 Gece Görüşü Oyuncağı,
Modern Warfare 3 AC-130 Uçağın Posteri,
Modern Warfare 3 Makarow Posteri,
Modern Warfare 3 Captain Price Posteri,
Modern Warfare 3 Yuri Posteri,
Modern Warfare 3 Nikolai Posteri,
Modern Warfare 3 Mw3 Tema Müzik DvD'Si.
Modern Warfare 3 Mikrofon + Kulaklık.
Modern Warfare 3 Oyun Kitapçığı

Bugün Bunları Aldım .

Yanında Battlefield 3 (BF3) Oyununuda Aldım.Hergün Oynuyorum Çok Mutluyum .)

Yorumlarınız İçin Hepinize Teşekkür Ediyorum.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

indirmeyle almanin farki cok haci indirme 1 gun surer alma 1 dk:D

Öyle ama :D aramak war o kdar :) birde asıl orjinali aramak var millet neten indirp dvd'ye çekip orjinal diye kakalaralr 20 30 tl'niyetine :) ama nette öle bir problem yok yorum okursun bir kaç yem atarsın yorumlara çünkü neden dersen hani konusunun ilqi çekmesi için yeni hesab acıp yorum atmaları qibi :) ama yem atınca eqerki yemi yiyorsa çöp'dür :D ama yemiyorsa sağlam'dır bildim bileli bu yolla devam ediyorum ve hiç bir oyunda problem yaşamadım D:
indirmeyle almanin farki cok haci indirme 1 gun surer alma 1 dk:D

Öyle ama :D aramak war o kdar :) birde asıl orjinali aramak var millet neten indirp dvd'ye çekip orjinal diye kakalaralr 20 30 tl'niyetine :) ama nette öle bir problem yok yorum okursun bir kaç yem atarsın yorumlara çünkü neden dersen hani konusunun ilqi çekmesi için yeni hesab acıp yorum atmaları qibi :) ama yem atınca eqerki yemi yiyorsa çöp'dür :D ama yemiyorsa sağlam'dır bildim bileli bu yolla devam ediyorum ve hiç bir oyunda problem yaşamadım D:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri