onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mars İtem Alışverişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OttomanBoys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 631
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nasıl güvenmiceksinki , parayla satıyorsun , kraliyet altını diye bişey var , çok saçma bi konu bu bana göre
Kardeşim onu demiyorum.Oyunu bırakan kişileri diyorum.İtemlerini burada satıyorlar.Onları satanları diyorum.Onlara güvenim olmuyor diyorum.Onlara para gideceğine Mmomt2 ekibine gitsin diyorum.

Kardeş emek serrver diyorsun da bir ton kişi item satıyor burada ben onlardan hiç birine güvenmiyorum.Bu olay biraz riskli hemde ben +9 direk 30 bonuslu demiyorumki +0 satılsın.Güvenli sonuçta para emeği olan kişiye gitsin.Oyunu yapan kişiye gitsin.

o zaman +0 efsunsuz bi gün ışığı 6 t desek sen git onu hazır al bense gidim gece gündüz para kasim item yapıp satim sürügnde gölemlerde para kasim uğraşim öyle alim,sense parayı bas al gün ışığını,hani emek?Emek mi oluyo o gün ışığı? sen emek harcamıyosun baban emek harcıyo.Mars da öyle bişy olcağını sanmıyorum.

Nasıl güvenmiceksinki , parayla satıyorsun , kraliyet altını diye bişey var , çok saçma bi konu bu bana göre :)

Aynen katılıyorum.Adam çıkıpta sana keyloggerlı item mi atacak? İtemden trojen mi kapacaksın? Kraliyet altını diye bir şey var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri