Kardeşim onu demiyorum.Oyunu bırakan kişileri diyorum.İtemlerini burada satıyorlar.Onları satanları diyorum.Onlara güvenim olmuyor diyorum.Onlara para gideceğine Mmomt2 ekibine gitsin diyorum.Nasıl güvenmiceksinki , parayla satıyorsun , kraliyet altını diye bişey var , çok saçma bi konu bu bana göre
Kardeş emek serrver diyorsun da bir ton kişi item satıyor burada ben onlardan hiç birine güvenmiyorum.Bu olay biraz riskli hemde ben +9 direk 30 bonuslu demiyorumki +0 satılsın.Güvenli sonuçta para emeği olan kişiye gitsin.Oyunu yapan kişiye gitsin.
o zaman +0 efsunsuz bi gün ışığı 6 t desek sen git onu hazır al bense gidim gece gündüz para kasim item yapıp satim sürügnde gölemlerde para kasim uğraşim öyle alim,sense parayı bas al gün ışığını,hani emek?Emek mi oluyo o gün ışığı? sen emek harcamıyosun baban emek harcıyo.Mars da öyle bişy olcağını sanmıyorum.
Nasıl güvenmiceksinki , parayla satıyorsun , kraliyet altını diye bişey var , çok saçma bi konu bu bana göre![]()
Aynen katılıyorum.Adam çıkıpta sana keyloggerlı item mi atacak? İtemden trojen mi kapacaksın? Kraliyet altını diye bir şey var.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)