- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 325
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
evet arkadaslar ali yusuftan cevap çıkmadığına gore olay bitmiştir.... bir daha kanıtsız, asılsız dedikoldularla bizi yormayın... burası TURKMMO FORUM burda kanıtsız iş yapılmaz... kanıtımız var ki çarlarınız ban yiyor... yusuf seninde ticketin gonderildi kardeşim.... acil çarını boşalt bence... bu kıyağıda kimseye yapmam bak
aliyi habersiz gonderdik bari sana fırsat verelim... kanıtınız yok ki biz hala oyundayız beyler... ve benle uğraşmayı bırakın... sw de eski edit aramayı da bırakın.... bulcan nolcak beni mi kescen yusuf ? düşmanlarınızla bile ahbap oldunuz 2 dakkada beni halt edecem diye yazık size kardeş.. bu kadar seviyenizi bozmaya değmez... bana da haber hep gelir bunuda unutmayın....
aliyi habersiz gonderdik bari sana fırsat verelim... kanıtınız yok ki biz hala oyundayız beyler... ve benle uğraşmayı bırakın... sw de eski edit aramayı da bırakın.... bulcan nolcak beni mi kescen yusuf ? düşmanlarınızla bile ahbap oldunuz 2 dakkada beni halt edecem diye yazık size kardeş.. bu kadar seviyenizi bozmaya değmez... bana da haber hep gelir bunuda unutmayın....- Katılım
- 6 Haz 2011
- Konular
- 301
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Hayırlı Olsun 

- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hala bir anlam veremiyorum.
Olayı bir kan davası gibi yansıtıyorsunuz.Devkozkut musun nesin.Ben burda açık bir anket yapsam sen hırsızmısın diye %90ı evet. %10u hayır(o hayır diyenlerde senin forumdaki hesapların
)...
HisliAyi 9O felan.
HisliAyi çok tanımam.Tanıdıgm kadarıyla iyimi? iyi .
9O nasıl birisi? sevemem. neden? iftiracı ve dolandırıcı zaten bunu kendiside diyor.
Ama ben sevmiyorum diye kimse sevmesin demiyorum.
Ama zararlı çıkarsıınz.
Benim burdaki amacım millete laf anlatmak ve atmak değil.Aslada olmaz.
Oyuna basladıgımdan beri bu devkuztukot habire gelip pm de sen hakan sen chatlax ın diyor.
Her seferinde başımdan savıyorum.Malum çocuk.Bir gün sesini kessin diye kanıtları ortaya serdim.Ama arkadaş biraz uyuz yha çok afedersiniz adminim hakaret var.Anlamıyor işte.
Şundan emin olsun bana hırsız diyen arkadasları.
Ben yaklışık 4yıldır metin2 oynarım. Başladıgım günüden beri Tramoldada bir hesabım var.
Nickide verebilirim.
O hesabım 4yıldır açık Tramolda tanır.Eger bana birisinin hırsız dediğini duyarsanız 4yıllık emek charımı silerim.
Lafı fazla uzatmaya gerek yok.
He bu arada bu diyologlarda bir arkadas bir laf söylemiş bende bir laf söyliyim.
Bir laf ucu zehirli dikene benzer ya onu başkasına sokarsın ya da pişman olup baş ucuna koyarsın.
Olayı bir kan davası gibi yansıtıyorsunuz.Devkozkut musun nesin.Ben burda açık bir anket yapsam sen hırsızmısın diye %90ı evet. %10u hayır(o hayır diyenlerde senin forumdaki hesapların
)...HisliAyi 9O felan.
HisliAyi çok tanımam.Tanıdıgm kadarıyla iyimi? iyi .
9O nasıl birisi? sevemem. neden? iftiracı ve dolandırıcı zaten bunu kendiside diyor.
Ama ben sevmiyorum diye kimse sevmesin demiyorum.
Ama zararlı çıkarsıınz.

Benim burdaki amacım millete laf anlatmak ve atmak değil.Aslada olmaz.
Oyuna basladıgımdan beri bu devkuztukot habire gelip pm de sen hakan sen chatlax ın diyor.
Her seferinde başımdan savıyorum.Malum çocuk.Bir gün sesini kessin diye kanıtları ortaya serdim.Ama arkadaş biraz uyuz yha çok afedersiniz adminim hakaret var.Anlamıyor işte.
Şundan emin olsun bana hırsız diyen arkadasları.
Ben yaklışık 4yıldır metin2 oynarım. Başladıgım günüden beri Tramoldada bir hesabım var.
Nickide verebilirim.
O hesabım 4yıldır açık Tramolda tanır.Eger bana birisinin hırsız dediğini duyarsanız 4yıllık emek charımı silerim.
Lafı fazla uzatmaya gerek yok.
He bu arada bu diyologlarda bir arkadas bir laf söylemiş bende bir laf söyliyim.

Bir laf ucu zehirli dikene benzer ya onu başkasına sokarsın ya da pişman olup baş ucuna koyarsın.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ve Bu konu artık uzamasın.
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 325
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ettikleri lafları onlara yutturmadan... attıkları iftirayı temizlenmeden.... onlar bu oyuna giremes hale gelmeden bu konu bitmez..... k.b. kardeşim seni severim ama çok buyuk kalleşlik yaptılar ve çok ta buyuk konustular... ama kelimeleri hızlı tukendi gorduğun gibi.... yusuf ve aliyi ortalama 1.5 - 2 yıldır tanırım.... oyun içi oyun dışı bir çok şekilde muhatap olduk arkadaslık dostluk yaptık birbirimize yardımcı olduk... bugun bana bunları yapıyorlar ya asla affım yok.... ve haklı olanda benim zaten haklı olduğum surece zaten affım olmaz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)