- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ali sen nasıl bi insansın onu anlayamıyom bana senle yusuf diyodunuz apo kütü iyi deil onun sağı solu beli olmaz diyodunuz. Toprağım hewal diyodunuz bana apo hırsız editini çalacak diyodunuz apo abi pv p geldi ben kimseye edit vrmezken apo abiye şifrelerimi verdim.Apo abide şifresini verdi bi güne bir gün yan güzle apo abinin editine bakmadım bakmamda oyunu artık boşladım zaten lise3 derslerimde Alaha şükür iyi ,oyun ise çan sıkıntıı artık az giriyom 1 2 haftaya da çarımıda hibe edecektim hasan abiye ama onuda fuledik
Doğru oyunda çaldım yusufuda soydum(demixyumruk) vermeyecektim apo abi ver dedi o sebeble geri verdim .
Dün ise yusuf bana zırh varmı dedi gerçekten yoktu hasan abiye vermiştim olanıda ve sonra senide hasanıda apoyuda dedi sonra başladı küfüre bende başladım
telimi aradı ordanda küfür eti diyarbakıra gelip benim düvecekmis. Bu arada gelin bi bakalım beklerim her daim. Ali sen VE Yusuf bile bana edit ver diye yalvarıyodunuz aynı toprağız edit ver diye bu değişkenliğin sebebini bilyom edit alamayınca ters yöne geçtiniz Beni sevmeyen çok ben apo abile birlikteyim ve onla birlikte olmam Tek Loncasına hırsız anlamına gelemez apo abiyide oyunda sevmeyen yok OYUNDA BİR APO ABİYE VE BİRDE HASAN ABİYE GÜVENİRİM
Ali altı iyi oku anlamaya çalış.
Akıllı bir kafa,daima,ona haksız olduğunu kanıtlayan üç budala bulur.
Doğru oyunda çaldım yusufuda soydum(demixyumruk) vermeyecektim apo abi ver dedi o sebeble geri verdim .
Dün ise yusuf bana zırh varmı dedi gerçekten yoktu hasan abiye vermiştim olanıda ve sonra senide hasanıda apoyuda dedi sonra başladı küfüre bende başladım
telimi aradı ordanda küfür eti diyarbakıra gelip benim düvecekmis. Bu arada gelin bi bakalım beklerim her daim. Ali sen VE Yusuf bile bana edit ver diye yalvarıyodunuz aynı toprağız edit ver diye bu değişkenliğin sebebini bilyom edit alamayınca ters yöne geçtiniz Beni sevmeyen çok ben apo abile birlikteyim ve onla birlikte olmam Tek Loncasına hırsız anlamına gelemez apo abiyide oyunda sevmeyen yok OYUNDA BİR APO ABİYE VE BİRDE HASAN ABİYE GÜVENİRİM
Ali altı iyi oku anlamaya çalış.
Akıllı bir kafa,daima,ona haksız olduğunu kanıtlayan üç budala bulur.
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 325
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
daha yorumu olan yapsın... buraya bizde ss ler mevcut hatamız yok ve olmadı da... ama yanlış yoldan gittiniz ali abi... çok yanlış yol hemde... şunu garanti ederim yusuf bana bugun bu oyunu oynatmam size dedi ya.... o lafın hakkını verirmi bilmem ama ben çok çok iyi vericem.....
- Konular
- 288
- Reaksiyon Skoru
- 258
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Arkadaşlar Ayıp Edıyosunuz Bırbırınıze Bırbırınızı Kırmayın Bu Bır Oyun Ve Herkeze İftira Atılıyor Kımısı Yalan Kımısı Dogru İşte Bende Bu Yuzden Bıraktım Oyunu Oyun Icın Bırbırınızı Kırmayın.
Loncan Hayırlı Olsun. MutluOldunmu
Loncan Hayırlı Olsun. MutluOldunmu
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 325
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sağol kardeşim teşekkur ederim... ama gelçekten çok adi bir komplo yapıyorlar.. çok basit bir seyden... kullanmalık verilecek 1 adet zırh... keske 2 tane verseydim de sussalardı ne diyim....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)