C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TeK Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RiverSide
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RiverSide

Level 6
TM Üye
Üye
Konular
62
Reaksiyon Skoru
325
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

TeK loncamız açılmıştır.... Arkadaslarımızı Bekleriz... Edit değil ADAM !!!!! lazım... teşekkurler....

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dun itibari ile ortaya DemirxYumruk ve ekibi (kimler var içinde bilmiyorum) tarafından atılan TeK loncası ve uyeleri hırsızdır diye bir söylenti yayılmıştır.... Bu asılsız iddanın nedeni Yusuf Arkadasımızın istediği zırhı vermemiş olmam ya da olmamızdır... bizi mmomt2 marketle karıştırıp ödeme onayı gelmemiş user gibi deli danaya donen bu vatandaş yapabileceği en buyuk kalleşliği yapmıştır... söylentilere itibar etmeyen arkadaslarımıza teşekkur ederiz...

1. Türkçe hocan kim lan:D ne dediğini anlatma yeteneğin yok özürlüler gibisin:D az kitab v.b gibi bilgi edinici eğitici kitablar oku anlatmayı ve anlamayı öğrenmeye bak:p
    sonra gel saçmala:D
Çok başarılı olacağınıza inanıyorum.
Loncanızda iyi insan çok lakin kötüde var adı bende saklı. :D
Yinede başarılar...

t.e. ederim kardeşim kotu bildiğin inan iyi oldu... emin olabilirsin..

Dun itibari ile ortaya DemirxYumruk ve ekibi (kimler var içinde bilmiyorum) tarafından atılan TeK loncası ve uyeleri hırsızdır diye bir söylenti yayılmıştır.... Bu asılsız iddanın nedeni Yusuf Arkadasımızın istediği zırhı vermemiş olmam ya da olmamızdır... bizi mmomt2 marketle karıştırıp ödeme onayı gelmemiş user gibi deli danaya donen bu vatandaş yapabileceği en buyuk kalleşliği yapmıştır... söylentilere itibar etmeyen arkadaslarımıza teşekkur ederiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri