HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba
venus serverde HisliAyi ben... (bilmeyenler için)
dun ciqdemTM ile yaptığımız bir alışveriş sonucunda hırsızlık yaptığımız iddaa edilmektedir.... böyle bir durum kesinlikle yoktur... ticaret sonrası gerekli şeyler (tks - ödeme vb.) şeyler tarafımdan yapılmıştır... bunu ciqdemTM de onaylamaktadır zaten.... bilgi almak isteyenler şüphesi olanlar madem bana guvenmiyorsunuz... Bering ya da Oykummmm e de sorabilirsiniz... Ticaretimizde bir hata yoktur... sadece ciqdemTM tam istediğini solemekte kararını değiştiği için ödeme gecikmeli yapılmıştır.. 30 dk. kadar.... bunu Bering ve oykumee sorarsanız onaylayacaktır.... gerçi Bering pislik olsun diye gene bi çıban sokar ama neyse

venus serverde HisliAyi ben... (bilmeyenler için)
dun ciqdemTM ile yaptığımız bir alışveriş sonucunda hırsızlık yaptığımız iddaa edilmektedir.... böyle bir durum kesinlikle yoktur... ticaret sonrası gerekli şeyler (tks - ödeme vb.) şeyler tarafımdan yapılmıştır... bunu ciqdemTM de onaylamaktadır zaten.... bilgi almak isteyenler şüphesi olanlar madem bana guvenmiyorsunuz... Bering ya da Oykummmm e de sorabilirsiniz... Ticaretimizde bir hata yoktur... sadece ciqdemTM tam istediğini solemekte kararını değiştiği için ödeme gecikmeli yapılmıştır.. 30 dk. kadar.... bunu Bering ve oykumee sorarsanız onaylayacaktır.... gerçi Bering pislik olsun diye gene bi çıban sokar ama neyse

harunla davamız kalmadı artık kardeş
bu konu eski biraz da
sakin sakin de kardeş adama iftira atmak kolay işte ben napim... yaa bi bilezik aldım olay oldu sw de
bu konu eski biraz da
sakin sakin de kardeş adama iftira atmak kolay işte ben napim... yaa bi bilezik aldım olay oldu sw de- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)