HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
PhotoSpace İLE YAPILMIŞ ?

Chapkin resim gerçekten inanılmaz basit olmuş. Hiçbir sempatikliği yok kişiye göre yorumlar değişebilir beni susturmaya çalışma susturmaya çalıştıkça daha çok sesim çıkacağına emin olabilirsin. Eleştiriler hatanı görüp senin gelişmeni sağlar, kötü birşey değildir. İlkokul çocuğu gibi alınacağına bir genç gibi olgun karşılarCevabını aldın sanırım .
Teşekkürler .
Öncelikle Basit olduğunu belirttim. Sempatikliği olup olmaması sana kalmış bir duygudur ona ben birşey diyemem. Şunuda eklerimki Şu Sözünde '' beni susturmaya çalışma susturmaya çalıştıkça daha çok sesim çıkacağına emin olabilirsin.'' Senin Sesinin çıkacağı gibi evelallah bizimde sesimiz daha üstü bir sesi çıkaracağımıza emin olabilirsin. Ve Ben bu konu üzerinde tartışmak istemem ama olgunluğumu veya ilkokul çoçukluğum ile ilgili zerre konuşma hakkında yoktur ve de buna müsade etmem.
PhotoSpace İLE YAPILMIŞ ?![]()
![]()
Evet kardeş photoscape ile yaptığım bir çalışma 5 dk'mı aldı yada almadı o kadar diyeyim

ve Diğer arkadaşlara'da yorumlarından dolayı teşekkür ederim

İşte kendin diyorsun 5 dakikamı aldı almadı çalışmalarınıza emek verin düzgün resimler yapın öyle paylışın. Amele gibi çek renk değiştir ekle yapıp siteye koymayın !
Daha yürüyeceğin çok yol var, ilk önce konuşma adabını öğren sonra bana laf yetiştirmeye çalış. senin emrine göremi resim yapacaz, senin keyfine göremi emek verecez, Bir resim yaptıktan sonra paylaşmak için senden izinmi alacağız. Sen bu sitede yokken ben vardım kayıt tarihim seni şaşırtmasın bu TURKMMO'da kullandığım 3. ve son ad'dır. Sana karşı söz sarfetmiyeceğim daha cevap yazmak gereği duyma bu son yorumundan sonra iyi forumlar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)