Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Güzel Fotoğraf Adam uzman üye olmuş ama halen daha tebrik etmisini bilmiyor işi gücü onu bunu eleştirmek takma sen onu![]()
ben adminde olsam insanları eleştirirm ki doğru yolu bulsun dostun

marifet kavuktaysa al sen tak

benmi susturulcamhaha komik cocuk
![]()
![]()
![]()
http://www.turkmmo.com/imza-logo-us...8930-yaptigim-birkac-avatar-|-her-yoruma.html
burdan bak diğerlerine![]()
Canım Benim Ben metin2 iLe ilgili bir çalışma yaptım senin gibi adımla ilgili değil Bir sürü Photoshop programı var Ben sadece elimde bulunan PhotoScape'le yaptm Ben indirsem diğer programları Senin gibi Konumdan uzak alakasız grafikler yapmıyorum Espri anlayışına bayılıyorum senin ya :m08: Yap Bakalım o kadar iyiysen PhotoScape iLe Böyle Fotoğraflar Yapda öyle gel

Canım Benim Ben metin2 iLe ilgili bir çalışma yaptım senin gibi adımla ilgili değil Bir sürü Photoshop programı var Ben sadece elimde bulunan PhotoScape'le yaptm Ben indirsem diğer programları Senin gibi Konumdan uzak alakasız grafikler yapmıyorum Espri anlayışına bayılıyorum senin ya :m08: Yap Bakalım o kadar iyiysen PhotoScape iLe Böyle Fotoğraflar Yapda öyle gel![]()
Çoğu Kişi PhotoScape 'le başlamıştır Shop'a belkide.
Bence Emin ol hertürlü senden iyidir.
Ayrıca PhotoScape'te kolay Internetten .png uzantılı Resimler bul (arkaplanı olmayan direk yerleştirilebilen) sende düzenle öyle 2-3 resmi Biraz efek var emin ol güzel bir çalışmaya ortaya çıkıcaktır. Sen sadece negatif yapmıssın ve bitmiş olay bu.
Canım Benim Ben metin2 iLe ilgili bir çalışma yaptım senin gibi adımla ilgili değil Bir sürü Photoshop programı var Ben sadece elimde bulunan PhotoScape'le yaptm Ben indirsem diğer programları Senin gibi Konumdan uzak alakasız grafikler yapmıyorum Espri anlayışına bayılıyorum senin ya :m08: Yap Bakalım o kadar iyiysen PhotoScape iLe Böyle Fotoğraflar Yapda öyle gel![]()
kardeşim problem o
ben photoscape kullanmıyorum adobe cs5 user
cocluk cocuk icin işe yarar potoscape feysbukta resmin üstüne yazı yazarlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)