Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hmachili server nasıl oynanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lategager
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar hmachili serverler çok güzel ama oynuyamıyorum hep hamacsiz oynuyorum ama hamacili ler güzel nasıl gireceğimi sölermisiniz yoksa normal hamacsiz gibi indir kaydol oyna mı yoksa interdet agi ile ilgili bişemi yapcaz aglari var ne yapcam söleyim hem bole sayilar veriyolar ana site diye giroyrum böle bir site yoq diyor acil yardim arkadaşlar buna cevap verseniz elimde ne kadar rep varsa verecem

walla kardes bnmde fzla bılgım yok ama pvp ındırmen lazım sonra ıp yazma yerı var oyunycan yerın ıp ını yazıyosun oynuyosun bnm bır tanıdım bole yapıyodu yardım ettiysem ne mutlu bana kolay gelsın !!:)

kardeş hamaçhi indircen gücü aç dicen sonra mevcut ağa bağlan mesela aSiMt2-1 yazcan şifre çoğunun 123 oluro ağa gircen oyunu kim kurduydsa orda ip adresleri yazar oyun kuranın kinin net sitesine yazcan ama ağa girince siteye gircen yoksa açılmaz siteden gircen sonra nyomt2 diye bi dosya var ordan mc dosyasını aççan sonra nete yazdığın o sayıları o mc ye yazcan üyeliğini alcan oyuna gircen ii oyunlar xd xd çok basit...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri