farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

İşte turkmmo gerçeği!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gaoxinqi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Turkmmoda paylaşım yapmayacaksın emekle özenle sıkmayacak hikayeler yazıyorum hit almadan güncelden düşüyor halbuki sırf insanların zararına açılan konular bile hit alıyor kilitleene kadar güncelden düşmüyor?

Bir ikinciside en çok kızdığm nokta yararlı bir konu açıyorum sabitleniyor pat bakıyorum kilitlenmiş .Neden daha ekleyeli 1 gün olmayan linkin virus totalı olmadığı için size soruyorum uyarıp virus total eklememimi beklemeniz doğru olurdu uyarmadan kilitleyip sorumsuzca ömlerime cevap vermeyip forumda gezmekmi.Siz 2. seçeneği uyarmadan kilitleyip sorumsuzca ömlerime cevap vermeyip forumca gezinmeye devam etmeyi tercih ettiniz.bu yüzden gelişmiyor bu forum sorsanız çok kitlesi var ama hiçbir hile veya başka birşey bu siteden çıkmıyor hep alıntı faydalı konularda kilitleeniyor kimi mod seçeceğinizi bilmiyorsunuz turkmmo yönetimi Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum...

27.09.2009 tarihinde üye oldum 2 yıldır üyeyim bu kadar rezalet birşey görmedim kaç yıldır bilgisayar kullanıyorum böyle bir forumada rastlamadım ...

Arkadaşlar bu sözlerim siz değerli turkmmo üyelerine değil sorumsuz bazı yetkilileredir..

buyrun kilitlenen konum tıkla git

Final07 adlı moduma teşekkür ediyorum işini gerçekten iyi yapıyor sabitliyor fakat konunun sabite değer olması için daha ayrıntı istiyor Gerçek mod böyle olur

Fakat turkmmonun yöneticilerinden OXxAZAPxXO uyarmadan sabitteki konumu kilitleyip ömlerime cevap vermiyor.İşte turkmmoda böyle yöneticiler oldukça gelişmeyecek turkmmo

Tekrar söylüyorum bu sözlerim siz değerli turkmmo üyelerine değil bazı sorumsuz yetkilileredir.

Sevgilerimle gaoxinqi konuyu kilitleyecek moddan ricam altına yorum bıraksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri