- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar günümüzde çar hırsızlığı çok oluyor bir çoğuda "Metin 2" adlı online oyunda oluyor.Çarımızı korumak için aşağıdaki talimatları okuyunuz:
1-Game forge haricinde oyun ıd ve şirenizi girmeyin.
2-Oyunda ben [GM] yim dienlere vermeyin.Eğer derse ver item para atcam anlaki o gm deildir hırsızdır zaten gerçek gm ve ga ıd den atabilir şifreye gerek yoktur.
3-Çarınızın şifresini bir ikinci kşiyle paylaşmayın.çarınızı soyabilir.
4-Bedava ep verecem diyenlere itibar etmeyin.Size msn den bir tane bişi yolluyor bu bedava ep diyor doldur dior şifre ve ıd depo şifresi ona gidiyor sakın denemeyin.
5-Msn ni ver sana hile atacam diyenlere itibar etmeyin pc nize trojen atabilir.
Bunları bilen vardır ama oyuna yeni başlayan ya da öğrenmek isteyenler için paylaştım.iyi eğlenceler
1-Game forge haricinde oyun ıd ve şirenizi girmeyin.
2-Oyunda ben [GM] yim dienlere vermeyin.Eğer derse ver item para atcam anlaki o gm deildir hırsızdır zaten gerçek gm ve ga ıd den atabilir şifreye gerek yoktur.
3-Çarınızın şifresini bir ikinci kşiyle paylaşmayın.çarınızı soyabilir.
4-Bedava ep verecem diyenlere itibar etmeyin.Size msn den bir tane bişi yolluyor bu bedava ep diyor doldur dior şifre ve ıd depo şifresi ona gidiyor sakın denemeyin.
5-Msn ni ver sana hile atacam diyenlere itibar etmeyin pc nize trojen atabilir.
Bunları bilen vardır ama oyuna yeni başlayan ya da öğrenmek isteyenler için paylaştım.iyi eğlenceler