Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

O Double DoubleCilerin Kralı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert4347
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 157

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar

Hep Konuşuyoruz

Fenerbahçe Süperyıldızlar Getiriyor

Ama Gidenlere Ne Diyecegizz

Belkide En Büyük Hatayı Yapan

Fenerbahçe S.K.

Tarance Kinsey

Gibi MükemmeL Bi Basketçiyi

Elden Çıkarmasıydı

Alın Size Özellikleri

Tarence Kinsey ( , , ) Amerikan asıllı TC vatandaşlığına sahip forması giyen basketbolcu.
Guard-forvet pozisyonlarında oynayabilmektedir. 2007-08 sezonuna 'de takımında başlamış ve 11 maçta, 3.6 sayı, 1.1 ribaund ortalaması yapmıştır.Memphis takımından gönderilmesi fiyasko olup bu yüzden head coach sezon sonunda görevinden ayrılmak zorunda kalmıştır.Eğer Avrupa'da oynamaya devam ederse Avrupa'nın bugüne kadarki en iyi sg-sf pozisyonu oyuncularından biri olacaktır. Ayrıca yaptığı jeneriklik smaçlarla kendine hayran kitlesi oluşturan yetenekli oyuncu. Fenerbahçenin Türk pasaportu alıp milli takımda oynatılması için çalışmalar başlatılmıştır.Ancak 2008 yılının ağustos ayında NBA takımlarından ile sözleşme imzalamıştır..30 Temmuz 2009 tarihinde tarafından serbest bırakılmıştır.25 Ağustos 2009 tarihinde taraftarı tarafından çok sevildiği Fenerbahçe Ülker'le 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaşmaya varmıştır.Fenerbahçe Ülker ile ligde 35 maça çıkan Kinsey 9,63 sayı ortalamasıyla mücadele etmiştir. 8 Şubat 2010 gününde Türk vatandaşlığını geçmiştir Tarence Kinsey Yerine ismi Kerem Kinsey olmuştur. 2010-2011 sezonu sonunda Fenerbahçe Ülker gelecek sezon planları içinde Kinseyin olmadığını açıklamış 26 Temmuz 2011 günü kinsey Anadolu Efes kulübü ile sözleşme imzalamıştır.

Kazandıklarımız Kadarda

Kaybettiklerimizi Konusmamız Gerekir

Bir Fenerbahçeli

Olarak
Çok Utanç Duyuyorum

Bu Konudan

Aranızda Bana Katılmayanda Olabilir

Ama Bu Benim Şahsi Düşüncem

[Kazandıklarımız Kadarda Kaybettiklerimizi Konusmamız Gerekiyor]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri