Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşim önce söyle söyleyeyim hangi karakter olursa olsun eğer sağlam item yaparsan her karakter sağlam olur.Fakat senin sorduğun sorunun cevabını vereyim bence sura çünkü bedensel savasciyla rahat kasilirsin fakat surada zor kasilir zor lwl alirsin ama iş ws ye geldimi ben bunu şahsen denedim alesteda 55 lwl suramla +65 savasci ninja çoğunu aliyordum ama iş suraya gelince 50 lwl lerde bile zorlaniyordum ki itemlerim sağlamda değildi +7 gümüş +8 mistik fln di yani +7 dolunay 5 becerili taşlari kirik böyle zaten 3 günlük cardi itemlere değil lwle önem verdim sırf denemek için ve menmun kaldim bence hiç düşünmeden sura özellikle kara büyü büyülü silahta seçebilirsin o sana kalmiş ama benim tercihim kara büyü ama arkadaşlarim büyülü silah bana tavsiye ediyorlar şiddetle bi ara onuda deniyeceğim neyse çok yazdim gene akşam akşam kaptirdim umarim yardimci olmuşumdur.Kendine iyi bak ve bunun bir oyun olduğunu sakın unutma