Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Sura Mı Savascımı Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canyesil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hangi Karakter Daha Guclu

• Savasci

• Sura

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

canyesil1

Level 5
TM Üye
Konular
80
Reaksiyon Skoru
51
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sura Mı Savascımı Daha Iyı

Arkadaşim önce söyle söyleyeyim hangi karakter olursa olsun eğer sağlam item yaparsan her karakter sağlam olur.Fakat senin sorduğun sorunun cevabını vereyim bence sura çünkü bedensel savasciyla rahat kasilirsin fakat surada zor kasilir zor lwl alirsin ama iş ws ye geldimi ben bunu şahsen denedim alesteda 55 lwl suramla +65 savasci ninja çoğunu aliyordum ama iş suraya gelince 50 lwl lerde bile zorlaniyordum ki itemlerim sağlamda değildi +7 gümüş +8 mistik fln di yani +7 dolunay 5 becerili taşlari kirik böyle zaten 3 günlük cardi itemlere değil lwle önem verdim sırf denemek için ve menmun kaldim bence hiç düşünmeden sura özellikle kara büyü büyülü silahta seçebilirsin o sana kalmiş ama benim tercihim kara büyü ama arkadaşlarim büyülü silah bana tavsiye ediyorlar şiddetle bi ara onuda deniyeceğim neyse çok yazdim gene akşam akşam kaptirdim umarim yardimci olmuşumdur.Kendine iyi bak ve bunun bir oyun olduğunu sakın unutma ;)

Kullanmayı bilene ve seri olana SAVAŞÇI. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri