Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
tamam bayramda bu adam hic bakmıyormu pc yee koskoca mmomt2 sahibi 5 dknı ayır bak ya
tamam bayramda bu adam hic bakmıyormu pc yee koskoca mmomt2 sahibi 5 dknı ayır bak ya
16 Yaşında çocuk değil mmomt2 admini adamın işi gücü var arkedeş 2 gün beklesen ölürmüsün.Adam bayramını yaşasın yaw.
Yhaw Yaşaşın Bişiymi Diok Akşam Gelsin 24 Saat Bayram Yaşamıodur Heralde!
Sadece bayram nedeniyle değil, hafta sonları bakılmıyor bildirimlere.
Konu altında tartışmayın.
Konu altında tartışmayın.
en son bu sabah bakılı bildirimlere.
Kalan bildirimlerede yarın akşam bakılacak bir aksilik olmazsa. bayram boyunca çok nete giremiyorum günde 1 kere girip bildirimlere bakıp çıkıyorum. bugünkü bildirimler yarın onaylanacak maalesef. En fazla 24 saatlik bir gecikme yaşanıyor zaten.
Şuanda bahreyn havaalanındayım aktarma uçağımı bekliyorum o yüzden bugün bakamayacağım. yarın gideceğim ülkeden akşam bakacağım. çnkü buralardada işlerim oluyor. kaldı ki 1 ya da 2 saatte onaylanır diye bir garanti vermedik
Ama yinede gecikme için özür dileriz.
Ek olarak şimdi bineceğim uçakta internet var büyük ihtimal. Eğer varsa uçaktan hallederim ödeme bildirimi onaylarını
Kalan bildirimlerede yarın akşam bakılacak bir aksilik olmazsa. bayram boyunca çok nete giremiyorum günde 1 kere girip bildirimlere bakıp çıkıyorum. bugünkü bildirimler yarın onaylanacak maalesef. En fazla 24 saatlik bir gecikme yaşanıyor zaten.
Şuanda bahreyn havaalanındayım aktarma uçağımı bekliyorum o yüzden bugün bakamayacağım. yarın gideceğim ülkeden akşam bakacağım. çnkü buralardada işlerim oluyor. kaldı ki 1 ya da 2 saatte onaylanır diye bir garanti vermedik
Ama yinede gecikme için özür dileriz.Ek olarak şimdi bineceğim uçakta internet var büyük ihtimal. Eğer varsa uçaktan hallederim ödeme bildirimi onaylarını
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)