Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
3 4 Saatir Beklioruzz Hala Onay Gelmedı Adminlerin Ödeme Bildirimie Onay Vermesini Rica Ederim.
sadece bekleyen sen deilsin bizde beklıyoruz sabahtan beri admin keyfi gelince okuyor galiba 

sadece bekleyen sen deilsin bizde beklıyoruz sabahtan beri admin keyfi gelince okuyor galiba![]()
Aklınız bu kadar sizin adam babanın uşağımı beklemeyi sevmiyosan ödeme yapmıyacaksın arkadaş.Bunlar ne daha online market açılmadan önce 1 ay beklediğimi hatırlıyorum.Bayramın 3. Gününe kadar zor onaylanır.
kardesım edit cekıyorsak bellı bir düzen olması lazım ben mesela eskıden sitelerden cok t cekerdım metin 2 türk için 5 dk gecmeden onay alıyoruz bole bisi olabilirmi 1 yöneticinin bakmasıyla olcak is deil bu
kardesım edit cekıyorsak bellı bir düzen olması lazım ben mesela eskıden sitelerden cok t cekerdım metin 2 türk için 5 dk gecmeden onay alıyoruz bole bisi olabilirmi 1 yöneticinin bakmasıyla olcak is deil bu
Size bayramda admine bayram değilmi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)