- Konular
- 1,292
- Reaksiyon Skoru
- 119
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -355
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
CM Punk' un hayat hikayesi benim çok dikkatimi çekti. Alkolik bir babanın çocukları olan Punk ve Ağabeyi güreşe merak duyarlar ve profesyonel anlamda yapmaya başlarlar. Ağabeyi ile arası açılır. Hırsı ve yeteneği ile bu sporun en üst seviyesine kadar tırmanır. CM Ğunk' un sol omzunda pepsi logosu dövmesi bulunmaktadır. Çeşitli bloglarda, fan sitelerinde bu konu hep tartışılmış ve sonuç olarak en büyük pepsi fanı olarak kabul edilmiştir ve bu logo onunla bütünleşmiştir. Ama hiç kimse bunun gerçek sebebini bilmiyor. Hayatı boyunca alkol, tütün ürünleri ve her çeşit uyuşturucudan uzak yaşamayı seçen sporcu başarısını buna da bağlamaktadır.
Sizde ilginç bulduğunuz süperstarların hayatı hakkında bildiklerinizi bizimle paylaşın lütfen, çok ilginç şeyler çıkıyor ortaya..
Bence
Pepsi logosunun gerçek sebebi belli. Yakın arkadaşı, gitarist Brian Baker ile aralarındaki bir olaydan sonra yaptırıyor Pepsi dövmesini. Baker Coca Cola'yı tercih ediyor, Punk ise Pepsi'yi. Baker aralarındaki bu küçük şakalaşmayı bir adım ileri götürüp bir Coca Cola dövmesi yaptırıyor. Punk da Pepsi dövmesiyle cevap veriyor. Aşağıdaki linklerde detaylı bilgi mevcut.
Sizde ilginç bulduğunuz süperstarların hayatı hakkında bildiklerinizi bizimle paylaşın lütfen, çok ilginç şeyler çıkıyor ortaya..
Bence
Pepsi logosunun gerçek sebebi belli. Yakın arkadaşı, gitarist Brian Baker ile aralarındaki bir olaydan sonra yaptırıyor Pepsi dövmesini. Baker Coca Cola'yı tercih ediyor, Punk ise Pepsi'yi. Baker aralarındaki bu küçük şakalaşmayı bir adım ileri götürüp bir Coca Cola dövmesi yaptırıyor. Punk da Pepsi dövmesiyle cevap veriyor. Aşağıdaki linklerde detaylı bilgi mevcut.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.