Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Selamün Aleyküm Arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rockcilar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamün Aleyküm .... Kendimden Azda olsa bir kaç söz yazmak istedim ...

Yeni Güncelleme 08:11:2011

Adım:Muhammed
Soyadım:Arslan
Yer:Kocaeli/Gebze
Memleket:Erzurum/Tekman
Siyasi Görüş:Akp
Hobi:Gitar,Bateri,Oyun :)
MesLek: Bilgisayar İşletim,Donanım,Yazılım
Okul:Lise Terk :)
Müzik:Rock,MetaL
Sevdiğim Sanatcılar:Hayko Cepkin,Metallica,Ogün Sanlısoy,Şebnem Ferah,Özlem Tekin,Aslı,H.İ.M,Iron Maiden,Duman,Evanescence,Teoman,Linkin Park,Emre Aydın,Zakkum,Avril Lavigne,

:Hakkımda Ön Söz:

Yaklaşık 4,5 yıla yakın bir zamandır forum siteleri chat sitelerinde olup bunlar içinde ögrev yapmışlığım olmuştur.bu zaman içinde nasıl insan halini ruhunu bedeni sanal alemde olsa binevi anımış oldum.turkmmoya ilk metin 2 hilesi ararken ve bu konuda şansıma ilk batu_14 ile denk geldim pek fazla işlev görmedim sitede.Bu zarf içinde forumda olduuqm oldu pek bilqi paylaşımımız olmasada yardımım dokundu diyebilirim..ama hiç bir zaman forumda ne yağcılık ne adminlerden nede mod'lardan konum hakkında zorla'da olsa hiç bir destek istemeden geldim..ama forumda pek etkili değilim o bir ayrı konu ..neyse tüm dostlar ve burdan tüm arkadaşlara sevgiler saygılar ....

ßenden bu kadarı :) Çünkü bundan sonra askerdeyiz .. ! :)

Hakkari Yüksekova 91/4 Tertip

Gidiş:21/11/2011 Şafak 465 Bitmez :)

Biz Oraya Binevi Adam olmaya gidiyoruz elimize silah alarak hava atmaya değil .!

Allahasmarladık :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri