Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Konu: Jeff Hardy Röportajı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2008 WWE Magazine Röportajı

Jeff Hardy, dönüşünden sonra yanında WWE kemeriyle çektirdiği fotoğraflar ile bir röportaj yapmış.Ana tema 'Görevimiz: Mümkün!' yani Jeff'in ana kemeri alması mümkün.Kısaca Jeff, neden 60 gün ceza aldığını ve bundan sonra nasıl davranacağını anlatıyor...

Uzaklaştırılma

Hatalar yaptım ve bu yüzden ceza aldım.Bana verilen en büyük ceza Wrestlemania'yı kaçırmam oldu.Ama taraftarların bana yaptığım şeyi kabullendiğimden dolayı saygı duyacağından eminim.Ceza aldığımdan dolayı beni haftada 2-3 kez uyuşturucu testine soktular.şaka yapmıyorum.Pantolununu indirip, bir adam sana bakarken işemen gerek...

Ben risk almayı seven bir kişiyim bunu herkes biliyor.Test yapan kişilerin ne zaman testi yapacağı hiç belli olmuyor.Aslında risk almayı düşündüm bu konuda yani testi yapan adam bugün gözükmez diyip, risk almak istedim ama sonra Matt ile Phoenix'e yanımızda o adam ile yürüdğümüz aklıma geldi.Bu olaydan iki hafta sonra resmi bir görevliden telefon geldi ve işimin bittiğini sandım...

Jericho'ya IC kemerini kaybettikten sonra arka alandaki herkesten özür diledim hepsi bunu anlayışla karşıladılar.Çünkü herkes üzgün olduğumu biliyordu.

İnsanalar benim soyunma odasındaki diğer gençlere kötü örnek olacağımı söylediler ama gördüğüm kadarıyla hepsi kendi hayatını yaşıyor.Onların benim hakkımda düşündükler 'Şuna bakın, yine başı derde girecek' ten öte değildir bana göre.

Trajedi

Kemeri kaybettim, 60 gün ceza aldım ve üstüne birde evim yandı.North Carolina'da boynumun arkasına Hardy Boyz dövmesi yaptıyordum ve birden Matt aradı ve ''Jeff, evin yanıyor, buraya gelmen gerek' dedi.Aklıma ilk gelen şey sadece köpeğim oldu.Matt'e 'Matt, Jack'i ordan çıkarır mısın?' dedim ama o bana 'Jeff anlamıyorsun, o çoktan gitti' diye cevap verdi.Hemen eve gittim ve her şeyin ateşler içinde olduğunu gördüm.

Bütün her şeyim gitti.Sadece bir bisikletimi geri alabildim.Tüm çizimlerim, yazılarım ve diğer şeyler.Onlar asla geri gelmeyecek.Ama aralarından gerçekten istediğim tek şey köpeğimin cesedi olurdu.Direk yatak odasına baktım çünkü o korktuğunda hep oraya giderdi.İki gün boyunca aradım ama hiç bir şey bulamadım.1 hafta sonra bir arkadaşım molozların içinden Jack'i buldu ve kesinlikle bekleyebileceğim son yerde: 'Çamaşırhane'de'.O gerçekten çok kötü yanmıştı ama onu uyur pozisyonda buldum.Eski köpeğimin yanına gömdüm.İtfaiyecinin dediğine göre acısız bir ölüm olmuş.

Gelecek

Şimdi Matt ile yaşıyorum ve gerçekten böyle bir kardeşim olduğu için şanslıyım.Neyseki ben iyi bir oda arkadaşıyım.Çöpleri atarım, bahçeyi temizlerim.Matt, sadece biraz seslice çiğniyor bazı şeyleri ama yinede şuanda evimde hissediyorum.

Şuanda yeni bir ev yapıyorum.Eskisiyle aynı yerde olacak şekilde basit bir ev tasarlıyorum.Evime dönmek için sabırsızlanıyorum.Matt, bana ilk uzaklaştırılmamda 'Neden bunu yaptın?' demişti ve bende ona 'Hey, yaptım işte bitti.' diye cevap vermiştim.Bu benim insanların bana karşı hissettiklerine karşı olan cevabım.Onlara iki sözüm var ve bu sefer '*** It' değil...

Bence ven ikinci bir şansı ve kemeri hakediyorum.Artık bir uzaklaştırma ya da bir şok olmayacak karşınızda yeni bir Jeff Hardy var!

Arkaşlar şimdi bana çoğunuz sorucaksınız bu eski röpartajı niye paylaştın diye bende cevabım şu jeff hardy wwe dönmesi büyük ihtimal ama dönememsi de büyük ihtimal ortada bi netlik yok ben önceki röportajlarından hatırladığım kadarıyla wwe den teklif gelmiyo bu yüzdende gidemiyo ama tnadan da hala elde tutulur bir teklif yok jeff nabcağını bilmiyo ama bu roportajdan anladığımız kadarıyla jeff wwe ye dönmek sityor ve elinden geleni yapcağını eminim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri