Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar adım:muhammed arslan forumda pek etkili veya yağcı olareak belirlenmedim pekk neyse uzatmayalım 
21 Kasım Hakkari'ye Asker Yolcusuyuz ! Kurban bayramınızı Kutlar Şimdiden Allaha Emanet Olmanızı Dilerim ...Dualarınız tek bana değil tüm asker arkadaşlarımıza olSun allahasmarladık ..:l04::l04::l04:
AllahasmarLadık :l04: Forum

21 Kasım Hakkari'ye Asker Yolcusuyuz ! Kurban bayramınızı Kutlar Şimdiden Allaha Emanet Olmanızı Dilerim ...Dualarınız tek bana değil tüm asker arkadaşlarımıza olSun allahasmarladık ..:l04::l04::l04:
AllahasmarLadık :l04: Forum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hayırlı Tezkereler
Böyle bir durumda ne denir pek bilmem ama Allah'a emanet olun. Bizi koruyan sizlersiniz. Askerlik bitince bekliyoruz forumda
Allah'a Emanet Olun.Hayırlı Tezkereler.Kazasız belasız dönersiniz inşallah.
Böyle bir durumda ne denir pek bilmem ama Allah'a emanet olun. Bizi koruyan sizlersiniz
. Askerlik bitince bekliyoruz forumda 
. Askerlik bitince bekliyoruz forumda 
Мутн;7260042' Alıntı:Böyle bir durumda ne denir pek bilmem ama Allah'a emanet olun. Bizi koruyan sizlersiniz. Askerlik bitince bekliyoruz forumda
![]()
İnşallah kardeşim umarım tekrar aktivitede bulunuruz
güzel günler geçti bu yayında bu forum'da .. aslında güzel geçdi inşallah hepde öle geçer en iiçten dileklerimle .. Hoşçakalın :l04:
Şafak 465 Başlıyor Artık