mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İşte istifa isteyen yöneticiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dayibey58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 143

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in geçtiğimiz hafta içinde çıktığı televizyon programında ismini vermekten kaçındığı iki yöneticinin kim olduğunu FANATİK açıklıyor.

fft1mm1549066.jpg

Demirören, programda “İki yönetici, Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı tutuklandıktan sonra bana gelip, ‘bu iki isim bu işlere bulaştıkları için hemen istifalarını isteyin` diye talepte bulunmuşlardı. Ben ise ‘böyle birşey sözkonusu olamaz. Arkadaşlarımızı yalnız bırakmak bize yakışmaz. Kaldı ki bu işte bu işte en ufak bir suçları yok` şeklinde karşılık vermiştim“ dediği isimlerin İkinci Başkan Metin Keçeli ve Asbaşkan Engin Baltacı oldukları öğrenildi. Başkanın o diyalog sırasında Keçeli ve Baltacı`ya “İstiyorsanız siz görevinizi bırakabilirsiniz“ diye teklifde bulunduğu kaydedildi. Bundan bir hayli rahatsız olan Yıldırım Demirören`in, bu iki yöneticinin Serdar Adalı ile arasının açılmasında girişimleri olduğuna inandığı belirtildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri