HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben belki sadece bendedir diye mesaj atmak istemedim ama bakıyorumki çoğu kişide bu sorun var heraldeAdmine özel mesaj atmanı öneriyorum![]()
Kontrol Paneli > Ayarları Değiştir > Tarih Saat Ayarları (GMT +2:00) İstanbul TÜRKİYE Olması gerekiyor.
Konuya kilit yazmaktan başkabirşey yapmayanlarda konu hakkında bilginiz yoksa boşuna fazlalık yapmayın.sorun çözülmemiş ve arkadaşımız bir soru sormuş kilit yazıyorsunuz.Bu resmen saygısızlıktır.
Konuya kilit yazmaktan başkabirşey yapmayanlarda konu hakkında bilginiz yoksa boşuna fazlalık yapmayın.sorun çözülmemiş ve arkadaşımız bir soru sormuş kilit yazıyorsunuz.Bu resmen saygısızlıktır.
Teşekkür ederim sorun çözüldü.█►тαяχєѕ◄█;7250425' Alıntı:Kontrol Paneli > Ayarları Değiştir > Tarih Saat Ayarları (GMT +2:00) İstanbul TÜRKİYE Olması gerekiyor.
Bilinmeyen bir neden dolayı ordaki seçenek değişmiş
Konuyu şimdi kilitleyebilirsiniz qOMRp sende bunları uygularsan düzeliyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)