IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ufku Gormek Lazım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyorai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 301
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nyorai

Level 5
TM Üye
Konular
82
Reaksiyon Skoru
92
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Admin Olmasaydı Bu Forum Açılmazdı Bu Forum Açılmasaydı MMoMT2 Olmazdı. MMoMT2 Olmasaydı TR de Pvp Server Başlamazdı.
Napsın Kendi Kendini Mi Banlasın? Bunu Mu Diyorsunuz Yani?

Biraz Geniş Düşünün. Benim Yaptığım Yağcılık Değil. Siz At Gözlükleriyle Bakıyorsunuz.

Yok kendi kendini banlasın demedik zevk için açtık konuyu.İyi o zaman senin mantalitenden dusunelim,ben admin im sinirlendir agza alınmıycak kufurler ettim.Onuda geçtim en ufak bi hakaret bile olsa karsıdaki adamın sevkini kırar ve bu senin dedin tabirle forumun sahibiyse.Dunyada ne sahipler cezalandırıldı ne liderler ceza yedi.Mmo nun admini millete hakaret edicek ve sadece ole kalıcak.Bole bi anlayısı ne ben isterim nede diğer playerler.Ayrıca DersmLe yi 10 gun banlamanın sebebide zevk için demek.Denicek laf yok o zaman size astım kestim forumlar :ka24:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Foruma gelip bana ana avrat kufur eden adami banlamisim tekrar tekrar. Hesaplar acmis iftiralar atmis ben ona amele yazmisim sonrada birileri gelip buna laf soylemis. Kusura bakmayin ben birine bunu soyluyorsam cok daha fazlasini haketmis demektir. Acik ve net soyluyorum begenmeyen oyunada forumada girmesin. 3-5 cocugun gaziyla buraya konu acacak adam girmesin foruma
Foruma gelip bana ana avrat kufur eden adami banlamisim tekrar tekrar. Hesaplar acmis iftiralar atmis ben ona amele yazmisim sonrada birileri gelip buna laf soylemis. Kusura bakmayin ben birine bunu soyluyorsam cok daha fazlasini haketmis demektir. Acik ve net soyluyorum begenmeyen oyunada forumada girmesin. 3-5 cocugun gaziyla buraya konu acacak adam girmesin foruma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri