HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar gemim leonov bildiğiniz gibi 6 lazer kutusu 1 roket atar ve 6 jenaratör 1 tane ekstralar kutusu var lazer kutularını ve jenaratör kutularını arttırma gibi bi şansım varmı? varsa nasıl ekstraları biliyorum arttırmayı ve bişi daha sorucam 1 lf 3 1 lf 2 4 mp 1 2 flax larda mp1 takılı ve 16 klık full hız var uri kasıyorum ve şuan 13 k urim var sizce 5 6 gün daha biriktirip vega mı alayım veya tavsiyeleriniz varmı yada 2 k lık hızdan mı alıyım onla daha hızlı kasma sansım varmı bilgi verirseniz seviniirm 

Vega Uri İle Alma .
Lenov 6 lf3 full 10 bin elit kalkan yap.
ekstralara Gelince 10 Slot Al Bu Sayede Ekstraların 11 tane olucak toplamda Aldığında Özle Msj Atarsan İçini Nasıl Dolduracağını Yazarım
Silah Yerini Ve Jeneratör Yerini Arttırma Gibi Bi Şansın Yok Sadece Gemi Alirsan Artar.
Lenov 6 lf3 full 10 bin elit kalkan yap.
ekstralara Gelince 10 Slot Al Bu Sayede Ekstraların 11 tane olucak toplamda Aldığında Özle Msj Atarsan İçini Nasıl Dolduracağını Yazarım
Silah Yerini Ve Jeneratör Yerini Arttırma Gibi Bi Şansın Yok Sadece Gemi Alirsan Artar.
Konuyu İncelemende Fayda var
Tavsiyeler
her zamanki gibi yuopu katılıyorum. fakat konuda daha detaylı bulabilirsin.
Tavsiyeler
her zamanki gibi yuopu katılıyorum. fakat konuda daha detaylı bulabilirsin.
yuoppo fikrin için saol ben bu konuyu dün açmıştım ama suan zaten 33.5 k urim var vega bence leonov la kıyaslanamaz bile bence vega kat kat iyi çünkü bi kere 10 lazer yeri war 10 lf 3 nerede 6 lf 3 nerede 10 tane donanım yeri var zaten 6 lı slot aldım suan bana ne yapmam gerektigini sölermisin 33,5 k urim var credim yok yani az ???
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)