- Konular
- 38
- Online süresi
- 18m 37s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Bu yazımda bilgisayara sürekli format atmakttan yani format manyaklığından bahsedeceğim.
Şahsen eskiden ben böyleydim.Sürekli programlar indirirdim bilgisayarıma ve birgün bum pc açılmazdı.Bende pek sallamazdım açıkçası.Alırdım elime format cdsini,at formatı.Bi daha mı çöktü? Al cdyi at formatı.Bu böyle sürüp gitti ancak en sonunda akıllandım ve çok fazla mecbur kalmadıkça atmamaya karar verdim.Sonuçta o kadar fazla format bilgisayar içinde iyi değil.Eskiden bilgisayarımda antivirüs programı bile yüklü değildi.Şimdi ise iki tane antivirüs programı kullanıyorum.Birisi kaspersky diğeride anti malware.Aramızda birçok program meraklısı vardır e tabi ister istemezde format manyağı
Onlara bir tavsiyem, bilgisayarınızı ilk koruyun en son çare olarak formata başvurun.Sonuçta pcnizin ömrünü azaltmak istemezsiniz.Şimdi diyeceksiniz pcye ne zararı var diye ben sıralayayım zararlarını
1- Hardiskiniz çok fazla zarar görür
2- İşlemciniz azda olsa zarar görür
3- Ufak bir ihtimallede olsa anakart zarar görür
Gördüğünüz gibi kendinizi boşuna zarara uğratmayın.Bilinçli format atın.
Formatsız günlerin şerefine
Bu yazımda bilgisayara sürekli format atmakttan yani format manyaklığından bahsedeceğim.
Şahsen eskiden ben böyleydim.Sürekli programlar indirirdim bilgisayarıma ve birgün bum pc açılmazdı.Bende pek sallamazdım açıkçası.Alırdım elime format cdsini,at formatı.Bi daha mı çöktü? Al cdyi at formatı.Bu böyle sürüp gitti ancak en sonunda akıllandım ve çok fazla mecbur kalmadıkça atmamaya karar verdim.Sonuçta o kadar fazla format bilgisayar içinde iyi değil.Eskiden bilgisayarımda antivirüs programı bile yüklü değildi.Şimdi ise iki tane antivirüs programı kullanıyorum.Birisi kaspersky diğeride anti malware.Aramızda birçok program meraklısı vardır e tabi ister istemezde format manyağı
Onlara bir tavsiyem, bilgisayarınızı ilk koruyun en son çare olarak formata başvurun.Sonuçta pcnizin ömrünü azaltmak istemezsiniz.Şimdi diyeceksiniz pcye ne zararı var diye ben sıralayayım zararlarını1- Hardiskiniz çok fazla zarar görür
2- İşlemciniz azda olsa zarar görür
3- Ufak bir ihtimallede olsa anakart zarar görür
Gördüğünüz gibi kendinizi boşuna zarara uğratmayın.Bilinçli format atın.
Formatsız günlerin şerefine