xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Pcye Sürekli Format Atmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asoo26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 308

asoo26

Level 3
TM Üye
Konular
38
Online süresi
18m 37s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
103
MmoLira
17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Bu yazımda bilgisayara sürekli format atmakttan yani format manyaklığından bahsedeceğim.

Şahsen eskiden ben böyleydim.Sürekli programlar indirirdim bilgisayarıma ve birgün bum pc açılmazdı.Bende pek sallamazdım açıkçası.Alırdım elime format cdsini,at formatı.Bi daha mı çöktü? Al cdyi at formatı.Bu böyle sürüp gitti ancak en sonunda akıllandım ve çok fazla mecbur kalmadıkça atmamaya karar verdim.Sonuçta o kadar fazla format bilgisayar içinde iyi değil.Eskiden bilgisayarımda antivirüs programı bile yüklü değildi.Şimdi ise iki tane antivirüs programı kullanıyorum.Birisi kaspersky diğeride anti malware.Aramızda birçok program meraklısı vardır e tabi ister istemezde format manyağı (: Onlara bir tavsiyem, bilgisayarınızı ilk koruyun en son çare olarak formata başvurun.Sonuçta pcnizin ömrünü azaltmak istemezsiniz.Şimdi diyeceksiniz pcye ne zararı var diye ben sıralayayım zararlarını

1- Hardiskiniz çok fazla zarar görür

2- İşlemciniz azda olsa zarar görür

3- Ufak bir ihtimallede olsa anakart zarar görür

Gördüğünüz gibi kendinizi boşuna zarara uğratmayın.Bilinçli format atın.

Formatsız günlerin şerefine (:

Deepfreeze neden kullanmadın ? :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri