HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ATTIGIM TICKET 
bu 4. ticketim seviyesizce konusmak istemiyorum global amerika 5 teki hesabım banned yedi acaba kac gün bann yedi yoksa sınırsız mı yedi bot kullandım gercekten cok özür dilerim lütfen bir bilgi verin simdiden tesekkürler
BU TICKETE GELEN CEVAP
Selam ,
Uslubunuzu korumanızda yarar var.geminizde ban görülmüyor modem resetleyin
Saygılarımla,
Altan Kopsan
SORUN
Modeme res attım bilgisayarı acıp kapadım ama hala bannlı gözüküyor var mı bir çözümü olan bide modeme res atmak modemi dügmeden acıp kapamak dimi ?

bu 4. ticketim seviyesizce konusmak istemiyorum global amerika 5 teki hesabım banned yedi acaba kac gün bann yedi yoksa sınırsız mı yedi bot kullandım gercekten cok özür dilerim lütfen bir bilgi verin simdiden tesekkürler
BU TICKETE GELEN CEVAP

Selam ,
Uslubunuzu korumanızda yarar var.geminizde ban görülmüyor modem resetleyin
Saygılarımla,
Altan Kopsan
SORUN
Modeme res attım bilgisayarı acıp kapadım ama hala bannlı gözüküyor var mı bir çözümü olan bide modeme res atmak modemi dügmeden acıp kapamak dimi ?
Modem Res Atmak Modemin Arkasında Küçük Bir Delik Olur Oraya Sivri Bir Cisimle 7 Sn Bastırmak Olur.
Öncelikle Darkorbit & Sizin Aranızda Gecen Konuşmayı Bizimle Paylasmak Zorunda Degilsiniz..
Modeme Reset Atmak İçin.Kısaca Modemin Fişini Takın Cıkarın IP Adresiniz Degişir.
Bilgisayar Forumunu İnceleyin Size Faydası Dokunacaktır.
Modeme Reset Atmak İçin.Kısaca Modemin Fişini Takın Cıkarın IP Adresiniz Degişir.
Öncelikle Darkorbit & Sizin Aranızda Gecen Konuşmayı Bizimle Paylasmak Zorunda Degilsiniz..
Bilgisayar Forumunu İnceleyin Size Faydası Dokunacaktır.![]()
Tesekkürler