Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

2011 Yılı UFO Gerçeği..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar… Öncelikle bu sunumu tamamen kendim hazırladım ve kesinlikle alıntı yoktur. Gezegenimizi ziyaret eden Dünya dışı zeki yaşam formlarından bazı ırklar yaklaşık olarak 2012 yılında tüm Dünya`nın gözü önünde,beklenen teması gerçekleştirmesi söz konusu.Zaten yıllardır yapılan araştırmalar,alıkonma vakaları,UFO temasları vs… bunu gösteriyor.
Gelelim 2011`de neler bekleniyor sorusuna…
Arkadaşlar, Sn. Haktan AKDOĞAN,büyük Dünya dışı yaşam bilginleri ve bu işten anlayan çoğu araştırmacılar ve ben ortak görüşteyiz… Hatırlarsınız 2010`da grubu açtığımızda bile söylemiştim,2011 yılı UFO gerçeği açısından çok önemli bir yıl diye.2011`in bu kadar önemli bir yıl olmasının sebeplerinden biri ABD`nin gizli UFO belgelerini açıklayacak olması ki geçen bazı devletler arka arkaya gizli UFO belgelerini açıkladı.

hathorlar.jpg

Ayrıca 2011`in başında Kudüs`teki ve Brezilyadaki göz alıcı mükemmellikte UFO`ların kendi teknolojileriyle bizim teknolojimizde asla yapamayacağımız süratler videoya alındı.

m6bf8c7.jpg

Evet, 2. ve en önemli düşüncemiz ise bu yıl insanların Dünya dışı zeki yaşam formlarına ve UFO gerçeğine alışması,evrenselliğe ilk adım. Eğer neden direkt görünmüyorlar diye sorarsanız,önceki konularımda da belirttiğim gibi,insanların buna hazır olmadığını ve hazır olmadan da büyük buluşmanın daha gecikeceğini belirtmek isterim.

Farah Yurdözü`nün bir konuşmasında Amerika`nın edindiği bilgileri direkt Hollywood`a gönderip onların yavaş yavaş insanların UFO gerçeğine alıştırılmasının sağlandığını duymuştum. Ancak Dünyalar Savaşı filmi bana göre kurgudan ibaret,çünkü yıllardır yapılan araştırmalarda gezegenimizi yok etmek isteyecek bir ırkın şu anlık bulunmadığı biliniyor.

ziyaretciler.jpg

Akturus'lular Einstein gibi az sayıda bilim adamının anlamış göründüğü uzay ve zaman boyutları hakkında açıklamalar yapmaktalar.Bizim zihnimiz fiziksel dünya ve bu boyutta güç kazanmakla meşgulken, onlar içsel dünya ve bizim henüz keşfetmediğimiz, henüz ulaşamadığımız kaynaklar üzerinde odaklanmaktadırlar.Biz görüp hissedebildiğimiz, dokunabildiğimiz somut nesneler ve olaylar üzerinde odaklanırken, onlar enerjiden, Işık'tan, bir'lik kavramından, evrensel yasalardan, dördüncü ve beşinci boyut frekanslarından ve onlarında üzerinde bulunanlardan söz etmektedirler.

izleniyoruz.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri