Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Dünya Dışı Varlıklar Soru - Cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rammsteinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Konu altından görüşlerinizi paylaşabilirsiniz,sorular sorabilirsiniz,söylenen görüşler hakkında yorum yapıp tartışabilirsiniz.

* Kavga çıkartabilecek yorumlar yapmak yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar,

Bir şey merak ediyorum tamam foton kuşağı geliyor da insanlarda ÖZET olarak ANLAYABİLECEĞİM bir şekilde neler değişecek? :D

Yani zekileşeceğiz deniyor ne kadar zekileşeceğiz? :)

Öncelikle sorun için teşekkürlerimi sunarım :) Foton kuşağı'nda dayanılan temel esas, DNA'nın 2 sarmaldan 12 sarmala çıkması ve çakraların açılması. Buna bağlı olarak da süper bilinç ile telekinezik güçlerin açığa çıkması. Tabi ki birden olacak olgular değil bunlar. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Böyle bir etki alanına tam geçiş yaptığımızda başta belirttiğim etmenler ortaya çıkacak. Yavaş yavaş belirtileri artıyor ki daha önceden haberlerde DNA'mızı değiştirecek derecede Dünya'mıza gelen zararlı ışınlardan bahsediliyordu.

Ayrıca bu konu ile iligli '' Lokman Hekim '' Ahmet MARANKİ'nin bu videosunu izleyebilirsiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Uzaylıların Genel Tanımı Nedir Kapsamlı Bir Şekilde ?

Dünya dışı varlıklar olarak tanımlanabilir. Lakin bizim ele aldığımız olgu, gezegenimizi ziyaret eden Dünya dışı zeki yaşam formlarıdır :)
Teknolojileri bizden daha üstün deniyor ama oldukları bile henüz kesinleşmiş değil buna ne dıyorsunuz

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler. Dünya dışı zeki yaşam olgusun birinci ağızdan, yani Beyaz Saray'dan net olarak açıklanmamasının sebebi, insanların UFO gerçeği ve Dünya dışı zeki yaşam olgusunu tam olarak benimseyememeleri. Lakin son zamanlardaki önemli gelişmeleri açıklamak istiyorum.

Roswell Olayı'na karışan bir subay bu olguyu detaylı bir şekilde belirttikten sonra FBI Roswell Olayı'nı açıklamak zorunda kaldı. Bu kanıt zaten Dünya dışı '' zeki '' yaşamın olduğunu bariz belirtir nitelikte. Ayırca Dünya dışı yaşamın bir kanıtından daha bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz aylarda NASA'nın ''meteorda bulunan, Dünya dışından gelen bakterilerin olduğu''nu belirtmeleri de Dünya dışı yaşamı kanıtlar nitelikte.

Teknoloji konusuna değinecek olursak; Ben dahil çoğu araştırmacı evrende mantıksal olarak sayısız derecede yaşam ırkının olduğu ve bu ırklardan bizden düşük teknolojileri ile bizden yüksek teknolojileri olan, hatta düşündüğümüzden de teknolojik yaşam sürdüren ırklar olduğu kanaatindeyiz. Tekrar değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunarım.
Valla benim Anneannem koskoca kadın yalan söyliyceğinede asla ve asla inanmıyorum.Bir sabah uyandığında 6:00 civarı gökyüzünde (kendileri bursa/uludağda oturmaktalar bütün bursa gözüküyor) siyah bir cisim görmüş ve sonradan küçülerek yok olmuş.

Dedem ise böyle şeylere hiç inanmaz ve o da bir kere sabah erken vakit kalkmış ve yine gökyüzünde parıldayan bir elmas şekil görmüş.Aynı şekilde buda ortadan yok olmuş.Hatta bize anlattı akşamınada haberlere çıktı :)

Gerçekten Çok İlginç Olabiliyor...

Bölüm'e Baya Merak Sardım , Her Konuyu Titizlikle Okumaya Özen Gösteriyorum Çünkü Bu Tür Konuları Sıkılmadan Zevk Alarak Saatlerce Okuyup , Video Vs. İzleyebilirim.

Aslında Bu Gibi Yaşanmış Olayları Aylık veya Haftalık Olarak Ayın veya Haftanın Hikayesi Diye Sunsak Daha Çok İlgili Kişi Çekebilir ve Merak Uyandırabiliriz.
Sizce Uzaylılar Varmıdır ?

Varsa Özel Yetenekleri veya Güçleri Varmıdır ?

Yorumlarınızı Bekliyorum...

Yorumlarınızı Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Yazarsanız Sevinirim Yani Bana Yorum Yazıyorsanız...

Sizce Uzaylılar Varmıdır ?

Varsa Özel Yetenekleri veya Güçleri Varmıdır ?

Yorumlarınızı Bekliyorum...

Yorumlarınızı Bu Mesajdan Alıntı Yaparak Yazarsanız Sevinirim Yani Bana Yorum Yazıyorsanız...

Dünya dışı zeki yaşam formlarının varlığı hakkında kanıtlar kesinlikle mevcut ki gizli UFO belgeleri son zamanlarda ülkeler tarafından ard arda yayınlanıyor. En son FBI tarafından açıklanan Roswell olayı'nın doğruluğu gündemde.

Dünya dışı zeki yaşam ırklarını tek bir ırk halinde ele almak yanlış olur. Çünkü evren ve evrenlerde hayal edilemeyecek kadar çok ırk var ki bu ırklar hem bizden üstün, hem de bizden düşük.

Dipnot olarak eklemek gerekirse, Dünya'ya düşen bir meteor'da Dünya dışından gelen bakteri tarzı yaşam formu olduğu NASA tarafından açıklandı. Yani bu belge ile kanıtlarla değerli sorularınızı yanıtladığımı düşünüyorum. Saygılar sunarım, keyifli forumlar dilerim :)

Dünya dışı zeki yaşam formlarının varlığı hakkında kanıtlar kesinlikle mevcut ki gizli UFO belgeleri son zamanlarda ülkeler tarafından ard arda yayınlanıyor. En son FBI tarafından açıklanan Roswell olayı'nın doğruluğu gündemde.

Dünya dışı zeki yaşam ırklarını tek bir ırk halinde ele almak yanlış olur. Çünkü evren ve evrenlerde hayal edilemeyecek kadar çok ırk var ki bu ırklar hem bizden üstün, hem de bizden düşük.

Dipnot olarak eklemek gerekirse, Dünya'ya düşen bir meteor'da Dünya dışından gelen bakteri tarzı yaşam formu olduğu NASA tarafından açıklandı. Yani bu belge ile kanıtlarla değerli sorularınızı yanıtladığımı düşünüyorum. Saygılar sunarım, keyifli forumlar dilerim :)

Hmm Bilgi İçin Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri