- Konular
- 254
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar 03.11.2011 tarihinde gece sabaha karşı 3 gibi bu yukarıda sslerini koyduğum şahısa ws attık.Bakın şahıs diyorum ne insan ne adam ondan saymıyorum.Kusura bakmayın polemikse polemik.Etmediği hakaret etmedigi küfür kalmadı.Zaten onları sslerini küfür ve hakret bölümüne koydum.
Herneyse bu şahıs beni wsye davet etti çünkü birkaç kez pvp açıp daldı bende kestim haliyle sonra yandaki kişilerin dalmasından dolayı kaybettiğini söyledi(yandakilerde 81 lwl ninja elinde +4 ruhsuz skillerm m1 bir tanede savascı 90 lwl skiller g1 elinde ilahi +9).
Tamam dedim gel ws.
Başladık.
1-0
2-0
3-0
4-0
Tabi bundan sonrada benim egom (kahrolucusa
) biraz tavan yapınca dedim wsyi çevir oyunu bırakacağım.Dediğimide yapan insanımdır yapardımda.Sonra tabi ego kalkınca bi baktım aldı wsyi
4-1 oldu.Neyseki sonra düzeldim 5-1 yaptım.(Birde büyü hızlı krtikli küpesi olmasına rağmenki bende malesef yok)
Herneyse sonuçta bu bir oyun bir strateji benimde stratejim bu gibi küçük insanları takmamak.
O şahsada başarılar.Herkese başarılar.
İyi forumlar.