HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KardeŞ Öyle dİosun ama sorunlari ÇÖzerken altinda 2 gÜn sÜrcek felan yazmio
bence gmlerin haksız oldugu yerlerde var mesela bize belirli bir saat vermemeleri gibi o kdar bekliyoruss açılacak die bi bakıoruz açılmıyo bi aksilik çıkıyo benim duyduguma göre bu oyun ilk açıldıgından beri böyleymiş madem ilk açıldıgından beri böle eden bug sorununu ilk açıldıgından beri halletmiolar.bu sorulara açıklık getirelim
katiliom kardeŞ
ya arkadaşlar doğru ben kaç kere kaşdım bugda bağırmadım alttan yha adamlar 2 dk bugda kalıyolar ortalık yıkılıyo yha böleler işte az dayanın akşam girer oynar sınız diyom yok onlar 5 dk içinde girceklerini zannediyolar al şimdi bugta kal sizin yüzünüzden server cöktü bug ta kalan lar lütfen oyun acılınca bağırmayın sizin yüzünüzden server bozuluyo
reset atıyolar server hata veriyo ondan sonra bakım geliyo şimdide oyunu bekler siniz işte
reset atıyolar server hata veriyo ondan sonra bakım geliyo şimdide oyunu bekler siniz işte
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)