Yaw Bu admin hala kendisini nasıl savunabiliyor , nasıl millete insanlık dersi vermeye çalışıor anlamış deilim...
Lan Olm bi Kere herşeyden önce Server ın Sürekliliği Yoq , Çoğu zmn kapalı , Oyun kapalı die millet parasını geri istior , busefer onlar kötü oluor yoq charı banlanıor...
Adam oyuna para yatırmış , 1 ayda anca 1 hafta online olabiliyodur Max.Parası ile Rezil olduktan sonra ne amladım böle oyundan
Bunları sizi rezil etmek için veya küçük düşürmek için yazmadım GERÇEKLER...
Şimdi Admin Gardaş Bakalım nasıl kendini haklı çıkarcak

Yine onun gözünde ben haksızım , Onun gözünde kendilerinin aleyhine kötü yorum yapan herkes haksız
Lan Olm bi Kere herşeyden önce Server ın Sürekliliği Yoq , Çoğu zmn kapalı , Oyun kapalı die millet parasını geri istior , busefer onlar kötü oluor yoq charı banlanıor...
Adam oyuna para yatırmış , 1 ayda anca 1 hafta online olabiliyodur Max.Parası ile Rezil olduktan sonra ne amladım böle oyundan

Yine onun gözünde ben haksızım , Onun gözünde kendilerinin aleyhine kötü yorum yapan herkes haksız

Yaw Bu admin hala kendisini nasıl savunabiliyor , nasıl millete insanlık dersi vermeye çalışıor anlamış deilim...
Yine onun gözünde ben haksızım , Onun gözünde kendilerinin aleyhine kötü yorum yapan herkes haksız![]()
Parasını geri isteyenler banlanmadı. Parası geri ödenenler itemler geri alınamadığı için banlandı. Çok biliyomuş gibi triplere girmeyi nekadar çok seven var arkadaş. Hayatında freebsd kullandınmı ? Kurulumu nekadar sürer bilgin varmı ? Çok biliyosan kur bir server, kapanmasın herkes orda oynasın. Yok eğer kuramıyorsan parazitlik yapma, bu oyunuda oynama.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)