yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Anahtar Testi bölüm 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WSucker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Uyandığımda saat 6 olmuştu telefonumu alıp
Musdy123'ü aradım o hala uyuyordu (bütün gece horul horul uyumuştu) bu günün hangi gün olduğunu hatırlatınca biden irkildi ve arabasına atlayıp bana geldi.
Koşarak arka bahçedeki kulübeme gittik kulubedeki mavi ışıgın şan ve şöhretini herkez bliyordu bu mavi ışık size zaman yolculuğu olanağı sağlıyordu fakat sadece belirli günlerde parlıyordu bugünde parladığı günlerden birisiydi ve hemen zaman yolculuğu yapıcaktık.
---
Neden mi zaman yolculuğu yapıyoruz
Gky Gökay'ın yarattığı lanet etgardan kurtulmak istiyoruz etgar Gky Gökay'ın yarattığı et yiyici canavardır artiz gökay bunun bize çok faydalı olacağını söylemşti fakat canavar insan eti yemeye başlayınca işler çığrından çıktı.
----
Zaman Yolcuğumuzu yaptık
zaman yolculuğu yapmak için duvardaki mavi ışığın içine koştuk duvara çarpmadık ama soğuk bir karanlığın içine daldık.

Bir an etrafım öyle karardı ki burnumun ucunu göremez oldum.
Sadece Musdy123'ün Bağırma sesini duyuyordum. Sonra birdan başka bir manzarayla karşı karşıya kaldık.
Eski püskü bir odadaydık çok yorulmuştuk ama fakat fazla zamanımız olmadığından oturup dinlenemedik.
Musdy123 inledi: "Etgar"
Neden korktuğunu biliyordum. Musdy123 küçükken KKTC Sokaklarında etgarın saldırısına uğramıştı. Sırtında hala onun yaraları duruyordu
Etgarın tam suratına spot ışıkları vuruyordu.
Dışarı tek çıkış da hemen etgarın altında kalmıştı.

...

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri