- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa arkadaslar.. Ben Beyazid e oyuna iLk Cift Bicak olarak basladim..Daha sonra anladmki kasmaktan baska bir ise yaramiyor cift bicak..Ve dolayisiyLa sogudum cift bicaktan..
Pala acmaya karar verdim..Ama cift bicak charda doLu '' Nadir '' item var onLari pala charima aktarmak icinde '' Multi Cliente '' ihtiyacim var..Eger multi client programini biLen arkadasLar varsa Lütfen soylesin..
Herkeze iyi oyunLar..İyi forumLar..!
Multi cLient yoksa palaya esit nasiL yapabiLirm Cift Bicagi onun hakkinda biLgi verirseniz sevinirim..
Pala acmaya karar verdim..Ama cift bicak charda doLu '' Nadir '' item var onLari pala charima aktarmak icinde '' Multi Cliente '' ihtiyacim var..Eger multi client programini biLen arkadasLar varsa Lütfen soylesin..
Herkeze iyi oyunLar..İyi forumLar..!
Multi cLient yoksa palaya esit nasiL yapabiLirm Cift Bicagi onun hakkinda biLgi verirseniz sevinirim..
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Karahan Ve Multi Client. İmkansız 

- Konular
- 746
- Online süresi
- 41m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 449
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 69
- DevLira
- 0
Bu Bölümde " Karahan Online Hileleri " dışında başka bir konu açmak yasaktır Kilit!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)