BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Değerli Turkmmo Ailesi Bir Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mondimuco34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bugün İki Hesabım Boş Yere Banlandı JuhtMan ve mondimuco.

Sebepler ; JuhtMan : 30 Dakika Arayla 5 Mesaj Attım .[ Arada User Mesajları Var.] Ban Yedim. Fakat Mt2 Tanıtım Bölümünde Saniyede 5 Mesaj Atan Adamlar Dururken ve Onların Konusu Kapatılıyor Nadir Banlanıyor. JuhtMan Gibi Güzel Konular Paylaşan ve Başkalarının Yanlışlarını Düzeltmeye Çalıştığım Hesabım Banlandı.

mondimuco ; valla bende bilmiyorum Aza Adlı Yöneticiye Herkesi Banlayın O Zaman Dedim Flood Yaptıkları İçin Bir Baktım Sebepsiz Ban . [Oda Güzel]

Peki Size Sorum Ben Burayı Özgür Bir Forum Olarak Biliyordum.Bir Yöneticiyi Eleştirdiğim İçin Banlanmam Doğrumu ._?

2 - 30 Dakika Arayla Mesaj Yazmak Flood mudur _? [Arada Mesajlarda Var.] Üstelik Bildirim Serverimde Banladığım Biri Gıcıklık Olsun Diye Yapmış.

Forum kuralları açıktır. 12 saat mesaj yazılmamışsa mesaj yazma hakkınız vardır. Ayrıca sence size 24 saat hizmet veren AZAP yöneticiyi eleştirmek doğru mu? Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri