Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yeni İmza

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

GÜNÜN MODASI
Fenerbahçeliler bu sezon ne Alex'i ne Emre'yi ne de yeni transfer Bienvenu'yü konuşuyor. Sarı-lacivertli camiada yeni moda Caner Erkin. Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Caner, Beşiktaş derbisindeki olağanüstü performansı sonrası taraftarın gözünde daha da yüceldi. Taraftar sitelerinde günün konusu olan 23 yaşındaki futbolcu, her geçen hafta daha iyi oynamaya başlarken, ateşleyici ve dağıtıcı özelliğiyle Tuncay Şanlı'ya benzetilmeye başlandı.

RUHUNU KOYUYOR
Caner; savaşan, vazgeçmeyen, sürekli ileri oynamayı seven futbol yapısıyla sarılacivertli takımın adeta "direnişçi ruhu" olurken, üstün performansıyla Milli Takım'a da göz kırpıyor. Guus Hiddink'in derbi maçta yakın takibe aldığı futbolcu, büyük ihtimalle ay-yıldızlı ekibin Hırvatistan ile oynayacağı play-off maçlarının aday kadrosuna dahil edilecek. Aykut Kocaman, yanlış bir kararla derbide oyundan aldığı Caner için, "Daha da gelişecek" diyor.

EKSİSİ; BİTİRİCİ DEĞİL
Otoriteler, 8 maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Caner'in bitirici bölgelerde daha dikkatli olması halinde vazgeçilmez olacağı yönünde görüş belirtirlerken, "Belki henüz bir Tuncay Şanlı değil ama o yolda hızla ilerliyor" diyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst