- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ..
Benim adım Caner . Turkmmo'yu ilk önce okul ve çevreden duydum. Aa işte şunun hackini paylaşmışlar, Counter için süper cfgler var gibisinden. İşte bir gün benide bu Turkmmo merakı sardı. Gireyim dedim ama vakit bulamadım ancak bu saatte girebildim. Birazda kendimden bahsedeyim ...
Ben 1.72 boyunda 17 yaşında bir Lise öğrencisiyim... Bursa Anadolu Lisesi'nde okuyorum. Vaktimin çoğunu bilgisayar başında geçiririm. Kötü bir alışkanlık olduğunun bende farkındayım ama bilgisayarsız'da zaman geçmiyor
Neyse ki şimdilik benden bu kadar...
Umarım nice arkadaşlıklar ve dostluklar yaşarım.
Forumdaki vakitlerimin iyi geçeceğini umuyorum. Saygılar, sevgiler...
Benim adım Caner . Turkmmo'yu ilk önce okul ve çevreden duydum. Aa işte şunun hackini paylaşmışlar, Counter için süper cfgler var gibisinden. İşte bir gün benide bu Turkmmo merakı sardı. Gireyim dedim ama vakit bulamadım ancak bu saatte girebildim. Birazda kendimden bahsedeyim ...
Ben 1.72 boyunda 17 yaşında bir Lise öğrencisiyim... Bursa Anadolu Lisesi'nde okuyorum. Vaktimin çoğunu bilgisayar başında geçiririm. Kötü bir alışkanlık olduğunun bende farkındayım ama bilgisayarsız'da zaman geçmiyor

Neyse ki şimdilik benden bu kadar...
Umarım nice arkadaşlıklar ve dostluklar yaşarım.
Forumdaki vakitlerimin iyi geçeceğini umuyorum. Saygılar, sevgiler...
- Konular
- 858
- Online süresi
- 41m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1,296
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 263