kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

mBot Hata ve Çözümleri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan p34rl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

HardwareID limit exeeded!

- Böyle bir hata aldığınızda mBotun bir kuralını ihlal etmişsinizdir. mBot alındığından itibaren en fazla 2 bilgisayar da açılabilir, yanlış anlaşılmasın ip değil bilgisayar dır. Bu hatanın çözümü biraz zahmetlidir ama sonuçta kural ihlalidir.

- Eğer (iki bilgisayar da kullanılmışsa ) aynı gün üçüncü bir bilgisayardan mBot başlatmaya çalışırsanız bu hatayı alırsınız.

- Botunuzun ancak her gün yapılan mBot server resetlemesinden sonra düzelebilir. Yani 24 saat beklemelisiniz.


Not: Resmi sitede bildirdiğine göre bu sorunla karşılaşan kullanıcı bu kuralı bilmesi gerektiği için sorunu çözülmezse eğer mBot yetkilileri bir düzeltme yapamıyorlarmış.


"application configuration is incorrect" or "side by side configuration is incorrect".

- Bu sorunun çözümü için aşağıda verilen linkteki dosyayı indirip mBot klasörünüzde kurulum yapmalısınız.




Incompatible versions detected

Incompatible%20-versions%20-detected.jpg


- Botunuzu başlattığınızda böyle bir hata alıyorsanız eğer önce bot değil normal client ile giriş yapmayı deneyiniz ardından mBot sürümünüzü kontrol ediniz eski sürüm kullanıyor hatası veriyor demektir


D3D9 Error

- Bu hata başka bir oyun ile açıldığında verebilir. Bu sro_client hatasıdır. En iyi yöntem dc olduğunda diğer oyunu gizlemenizdir. Sro client tamamen gözükene kadar bekleyiniz, daha sonra diğer oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

BSObj Plugin error

BSObj-Plugin%20-error.jpg


- Bu hatayı aldığınızda botu oyuna tanıtırken seçtiğiniz Silkroad klasörünün doğru olduğunu ve mBot sürümünün güncel olduğunu kontrol ediniz.

Cannot find 'MSVCP100.dll'. Please, re-install this application.

- Bu hata çok rastlanır basit bir çözümü vardır. Aşağıdaki linkteki dosyayı indirip kurduğunuzda bu sorun düzelecektir.





Windows İnstaller Version 3.1 or higher is required to perform this installation. Please visit to obtain the appropriate version of windows İnstaller 3.1 for you system.

- Bu hata yukarıdaki " Cannot find 'MSVCP100.dll'. Please, re-install this application. " eski hatanın yeni sürümüdür. Aşağıdaki linkteki dosyayı indirip kurduğunuzda bu sorun çözülecektir. "WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe" dosyasını indirmelisiniz.



After login through bot I cannot see my character information in mBot

- Bu hatanın çözümüde yukarıdaki hata gibi aynı linki indirip kurmalısınız.

On how many computers can I use mBot?
How many characters can I bot with mBot at the same time?


- Burada 2 hata ayrı ayrıdır ama çözümleri aynı. mBotunuzu 2 bilgisayarda kullanabilirsiniz, ama 3. bilgisayarda kullanmak botunuzun bu hataları vermesine neden olabilir.

- Eğer (iki bilgisayar da kullanılmışsa ) aynı gün üçüncü bir bilgisayardan mBot başlatmaya çalışırsanız bu hatayı alırsınız.

- Botunuzun ancak her gün yapılan mBot server resetlemesinden sonra düzelebilir. Yani 24 saat beklemelisiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst